L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59102-535
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 3/0

1050 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-535
Horogméret: 3/0
Kiszerelés: 2 db/csomag
Súly: 9 g
Típus: Fish Head Jig

L&K Fish Head jig fej

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak!

A micro jigek mellett a nagyobb plasztikcsalik alkalmazását teszik lehetővé meglehetősen új formában a halfej alakú L&K twisterfejek.

Hiánypótló - a piacon eddig alig fellelhető - termékünk egy teljesen egyedi megjelenést fog kölcsönözni az a használni kívánt twisternek, vagy gumihalnak.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy az élénk színek helyes kombinációja a twisterfej esetében is pozitívan képes befolyásolni a horgászat eredményességét, a kapások számát.

A fej mellett a horog minősége, alakja is figyelemre méltó. A horogszáron található kis kampó vékony keresztmetszete nem feszíti szét a keményebb szilikonból készült plasztikcsalikat sem, mindemellett tökéletesen stabil, jó tartást biztosít.

A horog nagy öble nem enged a fárasztás alatt, annak kiakadásától nem kell tartanunk. Hegye, kifogástalan akadást eredményez!

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g egy rendkívül praktikus és hatékony horgászeszköz, amely kifejezetten a jig-twisterfej cseburaska technikához lett kifejlesztve. A termék minőségi anyagokból készült, így nagy erősséggel és tartóssággal rendelkezik. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g több előnnyel is rendelkezik, amelyeket érdemes figyelembe venni, ha horgászó eszközök vásárlását tervezzük.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g termék előnyei között említhető az erős és tartós anyagokból történő gyártása. Ez a termék a lehető legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek nagy teherbírásúak és ellenállnak a kopásnak és a korróziónak is. Ennek köszönhetően az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g horgászeszköz hosszú élettartammal rendelkezik, és a horgászoknak hosszú éveken át szolgálhat.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g termék másik előnye a könnyűsége. A termék mindössze 9 grammos súlyú, ami azt jelenti, hogy könnyen kezelhető és kényelmes a horgászok számára. Ez a horgászeszköz kifejezetten a jig-twisterfej cseburaska technikához lett kifejlesztve, így a könnyűsége és a kényelme nagyban hozzájárul a sikeres halászathoz.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g termék mérete 3/0, ami azt jelenti, hogy közepes méretű halak horgászatára alkalmas. Ez a méret ideális a sügér, a pisztráng és a csuka horgászatához. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g horgászeszköz összesen 9g súlyú, ami szintén ideális a közepes méretű halak horgászatához.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g termék további előnye, hogy nagyon hatékony a halak megragadásában. A termék kialakítása lehetővé teszi a nagyon könnyű mozgatást és a nagyon precíz beállítást, így a horgászoknak sokkal nagyobb esélyük van a halak megragadására.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g termék kiválóan alkalmas mind kezdő, mind haladó horgászok számára. A termék könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyon hatékonyan és precízen dolgozzon a vízben. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g nagyon sokoldalú termék, amelyet különböző típusú halak horgászatára lehet használni.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g termék tehát egy nagyon hatékony és praktikus horgászeszköz, amely számos előnnyel rendelkezik. A termék minőségi anyagokból készült, nagyon hatékony a halak megragadásában, könnyűsége és kényelme nagyban hozzájárul a sikeres halászathoz. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 3/0 9g termék kiváló választás mind kezdő, mind haladó horgászok számára, akik szeretnének hatékonyan és precízen dolgozni a vízben.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák