L&K TW FEJ FISH HEAD 5/0 6g

Készleten
Cikkszám: EF-59102-525
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 5/0

1050 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59102-525
Horogméret: 5/0
Kiszerelés: 2 db/csomag
Súly: 6 g
Típus: Fish Head Jig

L&K Fish Head jig fej

A kiváló anyagminőséggel büszkélkedő, tűhegyes, tartós jigfejek az L&K termékcsalád palettájából sem hiányozhatnak!

A micro jigek mellett a nagyobb plasztikcsalik alkalmazását teszik lehetővé meglehetősen új formában a halfej alakú L&K twisterfejek.

Hiánypótló - a piacon eddig alig fellelhető - termékünk egy teljesen egyedi megjelenést fog kölcsönözni az a használni kívánt twisternek, vagy gumihalnak.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy az élénk színek helyes kombinációja a twisterfej esetében is pozitívan képes befolyásolni a horgászat eredményességét, a kapások számát.

A fej mellett a horog minősége, alakja is figyelemre méltó. A horogszáron található kis kampó vékony keresztmetszete nem feszíti szét a keményebb szilikonból készült plasztikcsalikat sem, mindemellett tökéletesen stabil, jó tartást biztosít.

A horog nagy öble nem enged a fárasztás alatt, annak kiakadásától nem kell tartanunk. Hegye, kifogástalan akadást eredményez!

A L&K TW FEJ FISH HEAD 5/0 6g egy olyan termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnének hatékonyan horgászni. Ez a termék egy nagyon praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan halásszanak a vízben. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 5/0 6g egy olyan termék, amelyet a legjobb minőségű anyagokból készítettek, így biztosak lehetünk abban, hogy tartós és megbízható.

Ez a termék egy olyan jig-twisterfej, amely kiválóan alkalmas a halak megfogására. A termék mérete 5/0, és 6 grammos. Ez a méret lehetővé teszi, hogy a horgászok hatékonyan halásszanak a vízben, és nagyobb esélyük legyen a halak megfogására. Az L&K TW FEJ FISH HEAD 5/0 6g nagyon könnyű és kényelmes használat, így a horgászok könnyedén használhatják a terméket.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 5/0 6g egy nagyon sokoldalú termék, amelyet a horgászok bármilyen körülmények között használhatnak. Ez az eszköz kiválóan alkalmas a tengeri horgászatra, de használható a folyókban és tavakban történő horgászatra is. A termék nagyon hatékonyan vonzza a halakat, és garantáltan növeli a horgászok esélyeit a halak megfogására.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 5/0 6g egy nagyon erős és tartós termék. A termék anyaga kiváló minőségű, és nagyon ellenálló a kopásnak és a korróziónak. Ez a termék nagyon hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok sokáig használhatják.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 5/0 6g egy nagyon könnyen kezelhető eszköz. A termék nagyon egyszerűen használható, és könnyen csatlakoztatható a horgászbotokhoz. A termék nagyon kényelmes a használat során, és a horgászoknak nagyon jó tapadást biztosít.

Az L&K TW FEJ FISH HEAD 5/0 6g egy nagyon hatékony és megbízható termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk. Ez az eszköz lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan halásszanak a vízben, és nagyobb eséllyel kapjanak halat. Ha szeretne hatékonyabban horgászni, akkor ajánljuk az L&K TW FEJ FISH HEAD 5/0 6g termék használatát!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák