MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 2 (11PCS/BAG)

Készleten
Cikkszám: EF-44000-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44000-002
Kiszerelés: 11 db/csomag
Méret: 2
Szín: Black Nickel
Változat: Offset

Maruto ODZ Counter ZH-19 Offset horog

A Japán Maruto cég legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy offset horog a Counter Hook.

Az offset horgok használatának legfőbb előnye, hogy műcsalinkat úgy tudjuk ráhelyezni, hogy bevontatás során ne tudjon az útját keresztező gallyakba, kövekbe beleakadni.

Ezzel elérhetjük, hogy olyan helyeken is el tudjuk vezetni műcsalinkat, ahol a hagyományos módszerekkel lehetetlen.

Tökéletes választás pl. Carolina righez, de Cheburashkával is tökéletes. Így a lehető legszabadabban fog mozogni műcsalink, a kapás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős!

Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A horgászat egy vadászat a vízben, és ahhoz, hogy sikeres legyen, szükség van a megfelelő felszerelésre. Az egyik legfontosabb eszköz a horgászhorgó, amely megkönnyíti a halak megragadását és biztonságos kifogását. A MARUTO márka 'MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 2 (11PCS/BAG)' terméke, amely az egyik legjobb horgászhorgó a piacon.

Ez a horgó különlegessége, hogy a horogszárán megtalálható egy kis számláló, amely lehetővé teszi, hogy számon tartsuk, hány halat fogtunk már vele. Ez a funkció nagyon hasznos lehet, ha a halak számának pontos ismerete számít, például egy horgászversenyen.

A MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 2 horgó kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és megbízható. A fekete nikkel bevonat védelmet nyújt a rozsdásodás és a korrózió ellen, így hosszú élettartamra számíthatunk. Az 1-es méretű horgók 11 darabos kiszerelésben érkeznek, így elegendő mennyiség áll rendelkezésünkre, hogy több halat is fogjunk egyszerre.

A MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 2 horgók kiválóan alkalmasak különféle horgászmódszerekhez, például a feeder horgászathoz, a csonti horgászathoz vagy a pontyhorgászathoz. Az 1-es méretű horgók ideálisak a kisebb halakhoz, de a nagyobb halakat is megbízhatóan tartják.

Ezenkívül a horgók kiválóan alkalmasak az édesvízi és a sós vízi horgászatra is, így a horgászok széles körének ajánljuk. A MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 2 horgók kiváló minőségűek és megbízhatóak, így bátran használhatjuk őket bármilyen horgászmódszerhez.

Összességében, a MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 2 horgók kiváló minőségűek, megbízhatóak és rendkívül hasznosak számláló funkciójuknak köszönhetően. A fekete nikkel bevonat védelmet nyújt a rozsdásodás és a korrózió ellen, így hosszú élettartamra számíthatunk. Az 1-es méretű horgók 11 darabos kiszerelésben érkeznek, így elegendő mennyiség áll rendelkezésünkre, hogy több halat is fogjunk egyszerre. Bátran ajánljuk a horgászoknak, akik a vízparton szeretik eltölteni az idejüket, és sikeresen kifogni a legnagyobb halakat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák