MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 3 (12PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44000-003
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 3

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44000-003
Kiszerelés: 12 db/csomag
Méret: 3
Szín: Black Nickel
Változat: Offset

Maruto ODZ Counter ZH-19 Offset horog

A Japán Maruto cég legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy offset horog a Counter Hook.

Az offset horgok használatának legfőbb előnye, hogy műcsalinkat úgy tudjuk ráhelyezni, hogy bevontatás során ne tudjon az útját keresztező gallyakba, kövekbe beleakadni.

Ezzel elérhetjük, hogy olyan helyeken is el tudjuk vezetni műcsalinkat, ahol a hagyományos módszerekkel lehetetlen.

Tökéletes választás pl. Carolina righez, de Cheburashkával is tökéletes. Így a lehető legszabadabban fog mozogni műcsalink, a kapás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős!

Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A horgászat egy olyan hobbi, amelyet az emberek milliói szeretnek világszerte. A horgászatnak számos előnye van, mint például a kikapcsolódás, a természet szeretete, a közösség és a friss halak fogyasztása. Azonban, ahhoz hogy a horgászat élvezetes legyen, fontos a megfelelő felszereléssel rendelkezni. A MARUTO márkájú 'MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 3 (12PCS/BAG)' termék tökéletes választás minden horgász számára, aki egy minőségi, megbízható és hatékony horogra vágyik.

A MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 3 (12PCS/BAG)' termék jellemzői:

A MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 3 (12PCS/BAG)' termék kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot. A horog mérete 3-as, és csomagolásonként 12 darab található.

A termék előnyei:

1. Hatékonyabb halászat - A MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 3 (12PCS/BAG)' termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hatékonyabb halászatot. A horog éles, erős és tartós, így könnyen megfoghatóak a különböző halak.

2. Kényelmes használat - A horog kényelmes használatot biztosít, a kis mérete miatt könnyen illeszthető bármilyen horgászbotra. A méretének köszönhetően könnyen használható a különböző halak megfogására.

3. Tartós és megbízható - A horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. A horog nem fog elrozsdásodni vagy meghibásodni, így hosszú távon is használható.

4. Könnyen kezelhető - A horog könnyen kezelhető, a kis mérete miatt könnyen illeszthető bármilyen horgászbotra. A horog felülete sima, így könnyen megfogható és mozgatható.

5. Kiváló ár-érték arány - A MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 3 (12PCS/BAG)' termék kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. A kis csomagolásban 12 darab található, így hosszú távon is használható.

A MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 3 (12PCS/BAG)' termék mérete:

A MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 3 (12PCS/BAG)' termék mérete 3-as. A csomagolásonként 12 darab található.

Összefoglalva, a MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 3 (12PCS/BAG)' termék egy kiváló minőségű, hatékony és megbízható horog, amely kényelmes használatot biztosít. A horog kis mérete miatt könnyen illeszthető bármilyen horgászbotra, és kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Ha egy hatékony és megbízható horogra van szükséged, akkor a MARUTO ''ODZ'' HOROG COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 3 (12PCS/BAG)' termék a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák