MARUTO ''ODZ'' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 1 (10PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44100-001
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44100-001
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 1
Szín: Matt fekete
Változat: Dropshot

Maruto ODZ ZH15 Dropshot horog

A Japán Maruto legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a 64 shot.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad. Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan.

Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős! Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A MARUTO márka új terméke, a MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 1 (10PCS/BAG) egy olyan horog, amely kifejezetten a horgászok számára lett tervezve. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és a legmagasabb csalási hatékonyságot biztosítja.

A MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 1 (10PCS/BAG) egy nagyon strapabíró horog, amely hosszú élettartammal rendelkezik. Ez a horog különleges felületkezelést kapott, amelynek köszönhetően ellenállóbb az oxidációnak és a korróziónak, így hosszú távon megtartja éles élét.

A horog méretei 1-es méretűek, és a csomagban 10 darab található. Ez azt jelenti, hogy elegendő mennyiség áll rendelkezésre akár egy egész napos horgászat során.

A MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 1 (10PCS/BAG) horog különleges jellemzője az, hogy rendelkezik egy beépített forgóval, amely lehetővé teszi a csalik optimális mozgásának biztosítását. Ez a forgó a horog tartó részre van felszerelve, és különleges, ellenálló műanyagból készült, amely megakadályozza a horog elforgását a halak harcának során.

A MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 1 (10PCS/BAG) horog a matt fekete színnek köszönhetően könnyen kezelhető és használható. A matt felület nem tükrözi vissza a napfényt, így a halak kevésbé veszik észre, és könnyebben be tudják kapni a csalit.

Összességében, a MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 1 (10PCS/BAG) egy kiváló minőségű horog, amely a legmagasabb színvonalú alapanyagok felhasználásával készült. A horog rendkívül tartós és könnyen kezelhető, így ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára. A beépített forgó és a matt fekete szín további előnyöket biztosítanak, így az MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 1 (10PCS/BAG) horog az egyik legjobb választás a horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák