MARUTO ''ODZ'' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 2 (10PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44100-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44100-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: Matt fekete
Változat: Dropshot

Maruto ODZ ZH15 Dropshot horog

A Japán Maruto legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a 64 shot.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad. Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan.

Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős! Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A horgászatnak különleges helye van a sport világában. Az élmény és a kaland, amelyet a vízen töltött idő nyújt, összehasonlíthatatlan bármely más tevékenységgel. Ahhoz azonban, hogy a legtöbbet hozhassuk ki ebből az élményből, szükségünk van a megfelelő felszerelésre. És amikor szóba kerül a horgászhorog, akkor a MARUTO márka a legmegfelelőbb választás.

A MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 2 (10PCS/BAG) egy olyan termék, amelyet a horgászok nagyra értékelnek. A MARUTO márka híres arról, hogy minőségi termékeket kínál a horgászoknak, és az ODZ HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 2 nem kivétel.

Ez a horgászhorog rendkívül erős és tartós anyagból készült. A matt fekete szín nem csak esztétikailag vonzó, de a víz alatti láthatóságot is csökkenti, így nem riasztja el a halakat. A horgok mérete az 5/0-tól a 1/0-ig terjed, így mindenki megtalálhatja a megfelelő méretet a halak típusának és méretének megfelelően.

A MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 2 (10PCS/BAG) előnyei között található még az is, hogy könnyen és gyorsan fel lehet szerelni a zsinórra. Az élezett hegyek pedig könnyedén áthatolnak a halak száján, így biztosítva a tökéletes kapást.

Ha szeretnél igazán hatékonyan horgászni és maximális eredményt elérni, akkor a MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 2 (10PCS/BAG) a legjobb választás. Ez a horgászhorog kiváló minőségű, tartós és hatékony eszköz, amely minden horgász számára elengedhetetlen. Ne habozz, szerezd be ezt a kiváló terméket még ma, és tapasztald meg a horgászat valódi élményét!

A termék méretei:
- 1/0-es méret: 10 db/bag
- 2/0-es méret: 10 db/bag
- 3/0-es méret: 10 db/bag
- 4/0-es méret: 10 db/bag
- 5/0-es méret: 10 db/bag

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák