MARUTO ''ODZ'' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 3 (10PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44100-003
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 3

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44100-003
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 3
Szín: Matt fekete
Változat: Dropshot

Maruto ODZ ZH15 Dropshot horog

A Japán Maruto legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a 64 shot.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad. Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan.

Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős! Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 3 (10PCS/BAG) egy olyan horog, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A japán minőséget képviselő MARUTO márka garantálja, hogy a horog tartós és megbízható lesz minden horgászat alkalmával.

A horog méretei 15 milliméter hosszúak és 3-as méretűek, így ideálisak kisebb halak fogásához, de akár nagyobb halak is megfoghatók vele. A matt fekete szín azért is előnyös, mert nem reflektálja vissza a napfényt, így a halak kevésbé észlelik a horog jelenlétét.

A horog kialakítása és anyaga is kiváló minőségű. Az ODZ technológiának köszönhetően a horog nagyobb hajlítószilárdsággal rendelkezik, így könnyebben tudja tartani a nagyobb halakat is. Az anyaga rozsdamentes acél, így nem kell aggódni a horog elhasználódása miatt.

A horog kialakítása és a shot jellegű súlyozása miatt kiválóan alkalmas a finomabb és mélyebb vízben való horgászatra. A horgászok értékelik, hogy a horog könnyen kezelhető és nem igényel különösebb tapasztalatot a vele történő horgászat során.

A horoghoz 10 darab található egy csomagban, így hosszabb horgászatokra is elegendő mennyiség áll rendelkezésre. A csomagolás praktikus és könnyen kezelhető, így a horgászoknak semmi gondjuk nem lesz a horogok tárolásával és szállításával.

Összességében a MARUTO 'ODZ' HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 3 (10PCS/BAG) egy kiváló minőségű és megbízható horog, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Az ideális méret, az ODZ technológia, az anyagminőség és a praktikus csomagolás mind-mind előnyös tulajdonságai ennek a terméknek. A MARUTO márka pedig garancia arra, hogy a horog valóban kiváló minőségű és hosszú élettartamú lesz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák