MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 10 (12PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44110-010
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 10

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44110-010
Kiszerelés: 12 db/csomag
Méret: 10
Szín: Camou zöld
Változat: Dropshot

Maruto ODZ Weed Shot horog

A Japán Maruto cég legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a Weed Shot.

Zöld színe párját ritkítja a kínálatban! Különösen akkor érezzük majd előnyét, ha hínárral, vízinővényekkel benőtt területeken fogjuk használni. Teljesen beleolvad környezetébe.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad.

Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan. Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős!

Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A MARUTO márka már régóta a horgászok kedvence. Azoknak a horgászoknak, akik szeretik a kihívást, és a nehéz körülményeket, a MARUTO ODZ HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 10 (12PCS/BAG) egy igazi kincs. Ez a termék tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik szeretik a nehéz helyzeteket, és szeretnének nagyobb sikereket elérni.

A MARUTO ODZ HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 10 (12PCS/BAG) egy olyan horog, amelyet speciálisan a nehéz körülményekhez terveztek. A termék kialakításánál a kényelem és a tartósság volt a fő szempont, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez a termék hosszú ideig szolgálja majd őket.

Az ODZ technológia egy újítás, amely lehetővé teszi, hogy a horog tovább maradjon a hal szájában. Ez a technológia biztosítja, hogy a halak ne tudják kijátszani a horogat, és ezzel növeli az esélyeket a sikeres fogásra. A horog kialakítása a legkisebb részletekre is figyelmet fordít, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb minőségű terméket kapják meg.

A MARUTO ODZ HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 10 (12PCS/BAG) kiváló minőségű anyagokból készült, így ez a termék hosszú ideig szolgálja majd a horgászokat. A termék kiválóan ellenáll a környezetnek, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez a termék hosszú élettartamú és tartós.

A termék mérete 10, és 12 darabot tartalmaz egy tasakban. Ez a termék kiváló választás minden horgásznak, aki szeretne nagyobb sikereket elérni, és a nehéz körülményeknek is ellenállni. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb minőségű terméket kapják meg.

Összességében kijelenthető, hogy a MARUTO ODZ HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 10 (12PCS/BAG) egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászoknak terveztek. Ez a termék tartós, kényelmes, és kiváló minőségű anyagokból készült. A termék mérete 10, és 12 darabot tartalmaz egy tasakban. Ez a termék kiváló választás minden horgásznak, aki szeretne nagyobb sikereket elérni, és a nehéz körülményeknek is ellenállni. A horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a MARUTO ODZ HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 10 (12PCS/BAG) termékkel a legjobb minőséget kapják meg.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák