MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 2 (12PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44110-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44110-002
Kiszerelés: 12 db/csomag
Méret: 2
Szín: Camou zöld
Változat: Dropshot

Maruto ODZ Weed Shot horog

A Japán Maruto cég legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a Weed Shot.

Zöld színe párját ritkítja a kínálatban! Különösen akkor érezzük majd előnyét, ha hínárral, vízinővényekkel benőtt területeken fogjuk használni. Teljesen beleolvad környezetébe.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad.

Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan. Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős!

Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A MARUTO márka új terméke, a 'MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 2 (12PCS/BAG)' egy kiváló minőségű horgászhorog, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Ez a horog különösen alkalmas azoknak a horgászoknak, akik szeretik a nehezebb környezetben való horgászatot, ahol a növényzet és más akadályok fennállnak.

Az ODZ horgokat a MARUTO márka kifejezetten a nagyobb halak fogásához tervezte, és a ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 2 (12PCS/BAG) modell sem kivétel ebből a szabályból. A horog kiváló minőségű anyagból készült, és rendkívül erős és tartós, így garantáltan képes ellenállni az erős halaknak is. A felső minőségű szerszámok és alkatrészek használatával a MARUTO optimalizálta a horog tartósságát és megbízhatóságát.

A horog mérete 12, ami megfelelő méret ahhoz, hogy számos különböző halat megfogjon. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen besüllyedjen a vízbe, és így a halak nehezebb megfigyelni a horogot, így növelve a fogás esélyét. A horog a CAMOUFLAGE GREEN 2 színben kapható, amely tökéletesen beleolvad a környezetbe, és még nehezebbé teszi a halak számára a horog észlelését.

Az ODZ horgok általában ismertek az alacsony súlyukról, és ez a ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 2 (12PCS/BAG) modell sem kivétel ez alól. Ez a horog könnyű és kényelmes a használat során, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén mozgathassák a horogot a vízben, anélkül, hogy éreznék a terhet.

Az ODZ horgok általában nagyon rugalmasak is, és ez a ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 2 (12PCS/BAG) modell sem kivétel. A horog rugalmas kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen alkalmazkodjanak a halak mozgásához, és így növeljék a fogás esélyét.

Összefoglalva, a MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 2 (12PCS/BAG) egy nagyon jó minőségű horgászhorog, amely számos előnnyel rendelkezik. A horog erős és tartós, és a CAMOUFLAGE GREEN 2 színben kapható, amely tökéletesen beleolvad a környezetbe. A horog könnyű és kényelmes a használat során, és rugalmas kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen alkalmazkodjanak a halak mozgásához. A horog mérete 12, ami megfelelő méret ahhoz, hogy számos különböző halat megfogjon. Ha a nehezebb környezetben való horgászat érdekel, akkor ez a horog kiváló választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák