MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 4 (12PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44110-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44110-004
Kiszerelés: 12 db/csomag
Méret: 4
Szín: Camou zöld
Változat: Dropshot

Maruto ODZ Weed Shot horog

A Japán Maruto cég legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a Weed Shot.

Zöld színe párját ritkítja a kínálatban! Különösen akkor érezzük majd előnyét, ha hínárral, vízinővényekkel benőtt területeken fogjuk használni. Teljesen beleolvad környezetébe.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad.

Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan. Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős!

Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A MARUTO márkájú 'MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 4 (12PCS/BAG)' termék egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amelyet a horgászok számára terveztek. A horgok a MARUTO cég által készített ODZ sorozatának részét képezik, amelyek a legnagyobb pontosságot és erőt biztosítják a horgászok számára.

Az ODZ horgok különleges kialakításának köszönhetően nagyon hatékonyak a horgászat során. A horgok kialakítása lehetővé teszi, hogy a csalit nagyon hatékonyan tudjuk bemutatni a halaknak. A horgok nagyon erősek és tartósak, így biztosak lehetünk abban, hogy nem fogják elengedni a nagyobb halakat sem.

A MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 4 (12PCS/BAG)' horgok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a víz és a rozsda hatásainak. A horgokat speciálisan úgy tervezték, hogy könnyen tartsák a csalit, és ne engedjék el a halat. A termék 12 darab horgot tartalmaz, amelyek könnyen használhatóak és szállíthatóak.

A horgok mérete is nagyon fontos szempont a horgászat során. A MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 4 (12PCS/BAG)' horgok mérete ideális az átlagos halak megragadására. A 12 darab horgok különféle méretű halak megragadására alkalmasak, így azokat a kisebb és nagyobb halakat is könnyen el lehet kapni.

A horgok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és rendkívül tartósak és erősek. Nagyon hatékonyan lehet velük horgászni, és a halakat is könnyen lehet velük kifogni. A MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 4 (12PCS/BAG)' horgok egyedülálló kialakításuknak köszönhetően nagyon könnyen használhatóak és szállíthatóak.

Összességében, ha minőségi horgokat szeretnél, amelyekkel hatékonyan tudsz horgászni, akkor a MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 4 (12PCS/BAG)' termék az, amit keresel. A termék egyedülálló kialakítása és kiváló minősége biztosítja, hogy a horgászat során mindig sikeres legyél. A termék kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik és rendkívül népszerű a horgászok körében. Ne habozz, vásárold meg a MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 4 (12PCS/BAG)' terméket még ma, és élvezd a sikeres horgászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák