MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 6 (12PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44110-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44110-006
Kiszerelés: 12 db/csomag
Méret: 6
Szín: Camou zöld
Változat: Dropshot

Maruto ODZ Weed Shot horog

A Japán Maruto cég legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a Weed Shot.

Zöld színe párját ritkítja a kínálatban! Különösen akkor érezzük majd előnyét, ha hínárral, vízinővényekkel benőtt területeken fogjuk használni. Teljesen beleolvad környezetébe.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad.

Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan. Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős!

Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A horgászat egy olyan tevékenység, amely több évszázados múltra tekint vissza. Míg régebben a halászat a túléléshez szükséges volt, ma már inkább hobbi jellegű tevékenységnek számít. Azonban a horgászok számára továbbra is fontos a minőségi felszerelés, amely segíti őket a sikeres halászatban. A MARUTO márka az egyik olyan megbízható és minőségi márkáz, amelynek termékei segítenek a halászoknak a hatékonyabb és sikeresebb halászatban.

Az egyik legnépszerűbb termék a MARUTO 'ODZ' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 6 (12PCS/BAG)' termék, amely egy kiváló minőségű horog, amelyet a horgászok kifejezetten a nehezen elérhető helyeken való halászatra alkalmaznak. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amely garantálja a tartósságot és a hatékonyságot a halászati tevékenység során.

A termék előnyeit tekintve, az egyik legfontosabb a kiváló minőségű anyagokból készült horog. A MARUTO márkára jellemző a minőségi anyagok használata, amely garantálja a tartósságot és a hatékonyságot a horgászat során. A horog rendkívül erős és tartós, amelynek köszönhetően a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a halászati tevékenység során nem fog eltörni vagy meghibásodni.

A MARUTO 'ODZ' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 6 (12PCS/BAG)' termék előnyei közé tartozik a kiváló minőségű camoufage szín, amely lehetővé teszi a horog észrevétlenül való elhelyezését a vízben. Ez a szín is hozzájárul a sikeres halászathoz, mivel a halak kevésbé fogják észrevenni a horogat, amely lehetővé teszi a hatékonyabb halászatot.

A termék méretei is előnyösek a horgászok számára. A MARUTO 'ODZ' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 6 (12PCS/BAG)' 6-os méretű horog, amely ideális a különböző méretű halak halászatához. A horog minden olyan horgászhelyen alkalmazható, ahol a halak nehezen elérhető helyeken tartózkodnak.

A MARUTO 'ODZ' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 6 (12PCS/BAG)' termék előnyei közé tartozik a kiszerelés is. A termék 12 darab horogot tartalmaz, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy több halat is egyszerre halásszanak.

Összefoglalva, a MARUTO 'ODZ' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 6 (12PCS/BAG)' termék egy kiváló minőségű horog, amely garantálja a hatékonyságot és a sikeres halászatot. A termék előnyei közé tartozik a kiváló minőségű anyagok, a camoufage szín, a méret és a kiszerelés. A termék ideális választás a horgászok számára, akik a nehéz horgászhelyeken szeretnének sikeres halászatot folytatni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák