MARUTO ''ODZ'' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 8 (12PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44110-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44110-008
Kiszerelés: 12 db/csomag
Méret: 8
Szín: Camou zöld
Változat: Dropshot

Maruto ODZ Weed Shot horog

A Japán Maruto cég legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a Weed Shot.

Zöld színe párját ritkítja a kínálatban! Különösen akkor érezzük majd előnyét, ha hínárral, vízinővényekkel benőtt területeken fogjuk használni. Teljesen beleolvad környezetébe.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad.

Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan. Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős!

Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A MARUTO 'ODZ' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 8 (12PCS/BAG) egy kiváló minőségű horgásztermék, amelyet a horgászok számára terveztek. Az ODZ sorozat a MARUTO legújabb termékcsaládja, amely a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült. Ez a horgászhorog kiváló minőségű japán acélból készült, amely rendkívül tartós és ellenálló.

A MARUTO 'ODZ' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 8 (12PCS/BAG) kiválóan alkalmas a jig-twisterfej cseburaska módszerhez. A termék camoufage zöld színének köszönhetően jól rejtőzik a vízben, ezáltal nem kelti fel a ragadozók figyelmét. A horgok gyengéd ívelése lehetővé teszi, hogy a halakat biztonságosan megfogja, de nem okoz nekik sérülést.

A termék mérete 8-as, és 12 darabot tartalmaz egy zacskóban. Ez a méret kiválóan alkalmas az átlagos méretű halak megfogására. A horgok tartósak és jól tartják a csalit, így biztosítva a sikeres halászatot.

A MARUTO 'ODZ' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 8 (12PCS/BAG) előnyei közé tartozik a kiváló minőség, a tartósság és a hatékonyság. A horgok könnyen használhatóak, és kiváló minőségű anyagokból készülnek, így biztosítva a hosszú élettartamot. A zöld camoufage szín lehetővé teszi, hogy a horgok jól rejtőzzenek a vízben, amely előnyös azok számára, akik szeretnének a halakat meglepni.

Összességében a MARUTO 'ODZ' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 8 (12PCS/BAG) egy kiváló minőségű horgásztermék, amely a horgászok számára tervezett. A termék előnyei közé tartozik a tartósság, a hatékonyság és a könnyű használat. A termék mérete 8-as, és 12 darabot tartalmaz egy zacskóban. Ha hatékony és megbízható horgászhorogra van szükséged, akkor a MARUTO 'ODZ' HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 8 (12PCS/BAG) a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák