MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 1 (25PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44111-001
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44111-001
Kiszerelés: 25 db/csomag
Méret: 1
Szín: Arany
Változat: Szakállas
A Japán Maruto cég legújabb termékei a DK széria horgai. Figyelem, japán méretezéssel! A DK-10 egy kiváló békéshalas horog. Legfőbb jellemzője, hogy igen öblös, hegye hosszan visszahajlik, szára rövid.
Ennek az akadás szempontjából van lényege. Egy megfelelő akadás után így a legkisebb az esélye annak, hogy horgon lévő hal leakad.

Csali választást tekintve az egyik leginkább hozzá való csali a kukorica, öblös formájához ez illik leginkább.
De tökéletesen megfelel csontihoz és gilisztához is, sőt mi több, ennek a széles öblös formának köszönhetően bojlit is fűzhetünk mellé.
Jó választás a szilikonos csalitüskékhez, vagy a szilikonos hajszálelőkékhez.

Anyaga könnyű, így a megfelelő popuppal, vagy balanszírozott csalival egy halak által könnyen felszippantható kombináció hozhat ki belőle.

A MARUTO márkájú 'MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 1 (25PCS/BAG)' termék kiváló minőségű horgokat tartalmaz, amelyek kivételes tapadóerővel rendelkeznek. A horgok kiválóan alkalmasak a különféle halfajták fogására, így a horgászok számára ideális választásnak bizonyulnak.

A horgok mérete 10-es, így nagyszerűen alkalmazhatóak kisebb és közepes méretű halak fogására. A fekete színű horgok pedig nagyon kellemes megjelenést biztosítanak, és a halak nem veszik észre a horgot, így a halakat könnyen meg lehet fogni.

A horgok kialakítása kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartósak és ellenállnak a korróziónak is. A horgoknak kiváló élezésük van, ami csökkenti a hal elfutásának esélyét.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 1 (25PCS/BAG) horgokat különféle horgásztechnikákhoz lehet használni, mint például a feeder horgászat, pontyhorgászat, vagy akár a folyóvízi halászat is. A horgokat könnyen lehet használni, és a felhasználóbarát kialakításuknak köszönhetően, a horgászoknak könnyen lehet őket használni.

A horgokat 25 darabos csomagban lehet megvásárolni, ami kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a horgászoknak mindig legyen elegendő horguk a különféle horgászatokhoz.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 1 (25PCS/BAG) termék kiváló minőségű horgokat tartalmaz, amelyek kivételes tapadóerővel rendelkeznek. A horgok megvásárlása egy nagyon jó befektetés a horgászok számára, akiknek fontos, hogy minőségi horgokkal rendelkezzenek, hogy sikeresen tudjanak halat fogását végrehajtani. A horgok kiváló minőségüknek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a horgok cseréjével kapcsolatban.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák