MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44111-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44111-002
Kiszerelés: 25 db/csomag
Méret: 2
Szín: Arany
Változat: Szakállas
A Japán Maruto cég legújabb termékei a DK széria horgai. Figyelem, japán méretezéssel! A DK-10 egy kiváló békéshalas horog. Legfőbb jellemzője, hogy igen öblös, hegye hosszan visszahajlik, szára rövid.
Ennek az akadás szempontjából van lényege. Egy megfelelő akadás után így a legkisebb az esélye annak, hogy horgon lévő hal leakad.

Csali választást tekintve az egyik leginkább hozzá való csali a kukorica, öblös formájához ez illik leginkább.
De tökéletesen megfelel csontihoz és gilisztához is, sőt mi több, ennek a széles öblös formának köszönhetően bojlit is fűzhetünk mellé.
Jó választás a szilikonos csalitüskékhez, vagy a szilikonos hajszálelőkékhez.

Anyaga könnyű, így a megfelelő popuppal, vagy balanszírozott csalival egy halak által könnyen felszippantható kombináció hozhat ki belőle.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) egy igazi szuperstar a horgászok körében! Ez a csodálatos termék a MARUTO márkájának legújabb horga, amelyet kifejezetten a horgászok igényei szerint terveztek. A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az élettartamot.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) egy nagyon sokoldalú horg, amely kiválóan alkalmas az édes- és sós vízben való horgászatra. A horg mérete 10-es, és fekete színű. Az éles és erős pengének köszönhetően a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) egy nagyon hatékony horg, amelynek köszönhetően a horgászok könnyen és gyorsan tudják fogni a halakat.

A horg előnyei közé tartozik a könnyű használat, a megbízhatóság, a tartósság és az éles pengéje. A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) horgjai egy 25 darabos tasakban vannak, így rendkívül kényelmesek a szállításra és tárolásra. A horgok kifejezetten a cseburaska, a jig és a twisterfej horgászatára lettek kialakítva, így a horgászok széles körű választási lehetőséget kapnak.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) horgjai kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósak és ellenállnak az erős halaknak is. Az éles pengének köszönhetően a horgok könnyen és gyorsan átszúrják a halak száját, így a horgászok könnyen és gyorsan tudják kihalászni a halakat.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) horgjai kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a rozsdának és a korróziónak is. A horgok fekete színe nagyon szép és elegáns, így a horgászok nagyon örülnek, ha a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) horgjait használják. A horgok könnyen és gyorsan csatlakoztathatók a zsinórhoz, így a horgászok könnyen és gyorsan tudják használni őket.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) horgjai nagyon hatékonyak és megbízhatóak, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a halak elszabadulása miatt. A horgok kiváló minőségű anyagokból készültek, így tartósak és ellenállnak az erős halaknak is. A horgok nagyon könnyűek és kényelmesek a használatuk, így a horgászok nagyon könnyen tudják őket használni.

Összességében, a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) egy nagyon jó minőségű és megbízható horg, amely kiválóan alkalmas az édes- és sós vízben való horgászatra. A horgok nagyon hatékonyak és megbízhatóak, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a halak elszabadulása miatt. A horgok kiváló minőségű anyagokból készültek, így tartósak és ellenállnak az erős halaknak is. A horgok nagyon könnyűek és kényelmesek a használatuk, így a horgászok nagyon könnyen tudják őket használni. Ha valóban hatékony és megbízható horgot szeretne vásárolni, akkor a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 2 (25PCS/BAG) a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák