MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 5 (23PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44111-005
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 5

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44111-005
Kiszerelés: 23 db/csomag
Méret: 5
Szín: Arany
Változat: Szakállas
A Japán Maruto cég legújabb termékei a DK széria horgai. Figyelem, japán méretezéssel! A DK-10 egy kiváló békéshalas horog. Legfőbb jellemzője, hogy igen öblös, hegye hosszan visszahajlik, szára rövid.
Ennek az akadás szempontjából van lényege. Egy megfelelő akadás után így a legkisebb az esélye annak, hogy horgon lévő hal leakad.

Csali választást tekintve az egyik leginkább hozzá való csali a kukorica, öblös formájához ez illik leginkább.
De tökéletesen megfelel csontihoz és gilisztához is, sőt mi több, ennek a széles öblös formának köszönhetően bojlit is fűzhetünk mellé.
Jó választás a szilikonos csalitüskékhez, vagy a szilikonos hajszálelőkékhez.

Anyaga könnyű, így a megfelelő popuppal, vagy balanszírozott csalival egy halak által könnyen felszippantható kombináció hozhat ki belőle.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 5 (23PCS/BAG) egy olyan minőségi termék, amely a horgászok számára kifejezetten ajánlott. A MARUTO márka az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb horgászfelszerelés-gyártó a világon. Az általuk gyártott termékek minősége, tartóssága és hatékonysága több mint 100 éve bizonyított.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 5 (23PCS/BAG) ideális választás mind a kezdő, mind a profi horgászok számára. Az 5-es méretű horog a nagyobb halak fogására is alkalmas, így a horgászok széles skálájának megfelelően használható. A termék 23 darabot tartalmaz egy zacskóban, így a horgászoknak mindig van elegendő mennyiségük a fogásokhoz.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 5 (23PCS/BAG) forgóval ellátott, ami lehetővé teszi a csalik jobb mozgatását és a halak jobb megfogását. A forgó biztosítja a horog kiegyenlített mozgását a vízben, ami lehetővé teszi a csali természetesebb mozgását és vonzóbbá teszi a halak számára.

A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az erős és éles horog könnyen áthatol a hal bőrébe, és biztosítja a hatékony és biztonságos fogást. A fekete színű bevonat megakadályozza a rozsdásodást és a korrodálódást, így a horog sokáig megőrzi a minőségét és hatékonyságát.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 5 (23PCS/BAG) ideális választás a jig és twisterfejekhez, valamint a cseburaska horgászathoz. A termék mérete 5, ami az egyik legnépszerűbb méret a horgászok körében. A horog alkalmas a tengeri és édesvízi horgászatra egyaránt, és garantálja a hatékony fogást bármilyen körülmények között.

Összességében a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 5 (23PCS/BAG) egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely kifejezetten ajánlott a horgászok számára. A termék minősége, tartóssága és hatékonysága több mint 100 éves tapasztalattal bizonyított. A forgóval ellátott horog lehetővé teszi a csalik természetesebb mozgását és a halak hatékonyabb megfogását. A fekete színű bevonat megakadályozza a rozsdásodást és a korrodálódást, így a horog sokáig megőrzi a minőségét és hatékonyságát. A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 5 (23PCS/BAG) ideális választás a jig és twisterfejekhez, valamint a cseburaska horgászathoz, és garantálja a hatékony fogást bármilyen körülmények között.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák