MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 6 (23PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44111-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44111-006
Kiszerelés: 23 db/csomag
Méret: 6
Szín: Arany
Változat: Szakállas
A Japán Maruto cég legújabb termékei a DK széria horgai. Figyelem, japán méretezéssel! A DK-10 egy kiváló békéshalas horog. Legfőbb jellemzője, hogy igen öblös, hegye hosszan visszahajlik, szára rövid.
Ennek az akadás szempontjából van lényege. Egy megfelelő akadás után így a legkisebb az esélye annak, hogy horgon lévő hal leakad.

Csali választást tekintve az egyik leginkább hozzá való csali a kukorica, öblös formájához ez illik leginkább.
De tökéletesen megfelel csontihoz és gilisztához is, sőt mi több, ennek a széles öblös formának köszönhetően bojlit is fűzhetünk mellé.
Jó választás a szilikonos csalitüskékhez, vagy a szilikonos hajszálelőkékhez.

Anyaga könnyű, így a megfelelő popuppal, vagy balanszírozott csalival egy halak által könnyen felszippantható kombináció hozhat ki belőle.

A MARUTO márka egyik legnépszerűbb terméke a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 6 (23PCS/BAG) horog, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. Ez a horog tökéletesen alkalmas a különböző vízi élőlények fogására, így akár a halak, rákok, rákfélék, garnélák és más halfajok is könnyen megfoghatóak vele. A horog kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kiváló teljesítményt a vízben.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 6 (23PCS/BAG) horog egy erős és tartós horog, amely könnyen használható. A horog rendkívül éles és megbízható, így a horgászok bátran használhatják a különböző halak fogásához. A horog mérete 6, ami kiváló választásnak bizonyul a kisebb halak fogásához. A horog csomagolása 23 darabból áll, így bőséges készlet áll rendelkezésre a horgászok számára.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 6 (23PCS/BAG) horog nagyszerű előnye, hogy kiválóan alkalmas a különböző típusú vízi élőlények fogására. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen megfogják a különböző halakat, rákokat és garnélákat. A horog erős és tartós anyagból készült, így biztosítja a kiváló minőséget és tartósságot a vízben. A horog éles és megbízható, így a horgászok bátran használhatják a különböző halak fogásához.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 6 (23PCS/BAG) horog szintén nagyszerű választás a horgászok számára azért, mert kiváló minőségű anyagból készült. A horog kiváló minőségű acélból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kiváló minőséget a vízben. A horog éles és megbízható, így a horgászok bátran használhatják a különböző halak fogásához. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen megfogják a különböző halakat, rákokat és garnélákat.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 6 (23PCS/BAG) horog további előnye, hogy könnyen használható. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen felhelyezzék a horog csalit. A horog mérete kiváló választás a kisebb halak fogásához, így a horgászok könnyen megtalálják a kívánt halfajt. A horog csomagolása 23 darabból áll, így a horgászok bőséges készlettel rendelkeznek a horgászatra.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 6 (23PCS/BAG) horog összességében egy nagyszerű választás a horgászok számára. A horog kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kiváló minőséget a vízben. A horog éles és megbízható, így a horgászok bátran használhatják a különböző halak fogásához. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen megfogják a különböző halakat, rákokat és garnélákat. A horog mérete kiváló választás a kisebb halak fogásához, így a horgászok könnyen megtalálják a kívánt halfajt. A horog csomagolása 23 darabból áll, így a horgászok bőséges készlettel rendelkeznek a horgászatra. Ha te is szeretnél minőségi és megbízható horogokat használni a horgászat során, akkor a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 6 (23PCS/BAG) horogot mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák