MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 9 (20PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44111-009
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 9

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44111-009
Kiszerelés: 20 db/csomag
Méret: 9
Szín: Arany
Változat: Szakállas
A Japán Maruto cég legújabb termékei a DK széria horgai. Figyelem, japán méretezéssel! A DK-10 egy kiváló békéshalas horog. Legfőbb jellemzője, hogy igen öblös, hegye hosszan visszahajlik, szára rövid.
Ennek az akadás szempontjából van lényege. Egy megfelelő akadás után így a legkisebb az esélye annak, hogy horgon lévő hal leakad.

Csali választást tekintve az egyik leginkább hozzá való csali a kukorica, öblös formájához ez illik leginkább.
De tökéletesen megfelel csontihoz és gilisztához is, sőt mi több, ennek a széles öblös formának köszönhetően bojlit is fűzhetünk mellé.
Jó választás a szilikonos csalitüskékhez, vagy a szilikonos hajszálelőkékhez.

Anyaga könnyű, így a megfelelő popuppal, vagy balanszírozott csalival egy halak által könnyen felszippantható kombináció hozhat ki belőle.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 9 (20PCS/BAG) a horgászok számára készült egyedülálló és megbízható termék, mely minden horgászat során hasznos lehet. A MARUTO márka már évtizedek óta kínál minőségi horgokat a horgászok számára, és a DK-10 Black Horse 9 horgok ezt a hagyományt folytatják.

A horgok kiváló minőségű anyagokból készülnek, így nagyon tartósak és ellenállóak. A horgok fekete színe nem csak elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek, hanem a horgokat is jobban láthatóvá teszi a vízben. Ennek köszönhetően a horgokkal való halászat hatékonyabbá válik, és a horgászok nagyobb eséllyel tudnak halat fogni.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 9 kiválóan alkalmas mindenféle halászatra, legyen szó édesvízi vagy tengeri horgászatról. A horgok mérete 9, ami a legtöbb halászat során ideális méretnek bizonyul. A horgok 20 darabos kiszerelésben érkeznek, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy elegendő horgot kapnak egyetlen csomagban.

A horgok nagyon könnyen csatlakoztathatóak a zsinórhoz, és a horgászok egyszerűen tudják őket használni. A horgok kialakítása lehetővé teszi, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan fogják meg, miközben minimalizálják a halak sérülésének esélyét.

A MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 9 horgok a horgászok számára kiváló választás, akik minőségi és megbízható horgokat keresnek. A horgok ellenállóak, könnyen használhatóak és hatékonyan segítik a horgászatot. Ha valaki nagyobb mennyiségben szeretne horgokat vásárolni, akkor a 20 darabos kiszerelési opció ideális lehet számára.

Összességében, a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 9 (20PCS/BAG) kiváló minőségű horgokat kínál a horgászok számára. A horgok tartósak, könnyen használhatóak és nagyon hatékonyak. Ha valaki minőségi horgokat keres, akkor a MARUTO HOROG DK-10 BLACK HORSE 9 tökéletes választás lehet számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák