MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 4 (20PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44113-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44113-004
Kiszerelés: 20 db/csomag
Méret: 4
Szín: Black Nickel
Változat: Dropshot
A Japán Maruto cég legújabb termékei, többek között a Mebaru MTM-01 horgai. Figyelem, japán méretezéssel!
A modern pergető horgászatban egyre többen veszik üldözőbe a sügereket és a kisebb méretű ragadozókat.
Ezekre tökéletesen megfelel egy könnyű, vékony húsú, de öblös horog.

Mivel érzékeny felszerelésen fogjuk használni, ezért nem kell nagyon erősnek lennie, de ennek ellenére a Mebaru MTM kivételes erősséggel rendelkezik.
Alkalmas élős csalizáshoz, pl. gilisztához, de műcsali használatához is. Utóbbi esetben kiválóan használhatjuk drop shot végszereléken. Lapkás vége könnyen köthető, a zsinórt nem sérti, nem vágja.

A MARUTO márkájú 'MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 4 (20PCS/BAG)' termék egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a horog rendkívül erős, tartós és megbízható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy nem fogják elveszíteni a fogásukat. A MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 4 a Maruto legújabb és legfejlettebb horogja, amelyet speciálisan a jig-twisterfej cseburaska horgászatra terveztek. A horog a Maruto minőségi garanciáját hordozza, és kiváló minőséggel és pontossággal készült Japánban.

A termék mérete 4-es, ami azt jelenti, hogy a horog hossza 35,8 mm, a horogszár vastagsága 0,8 mm, a horogfej szélessége 7,7 mm, és a horogszemek távolsága 7,4 mm. A horogfej színe fekete nikkel, amely nem csak elegáns, de a halak számára is kevésbé észrevehető, így nagyobb az esélye, hogy a halat meg tudjuk fogni.

A MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 4 horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak a korróziónak. A horog éles és erős, így könnyen áthatol a hal száján, és biztosítja a tartós kapást, amelyet minden horgász szeretne. A horog formája és mérete lehetővé teszi, hogy könnyen alkalmazkodjon a különböző halak méretéhez és fajtáihoz.

A MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 4 horog előnye, hogy rendkívül könnyen és hatékonyan használható. A horog megbízható és stabil, így a horgászok könnyen tudják irányítani a halat és a botot is. A horog minőségi anyagokból készült, így biztosak lehetünk abban, hogy nem fog elszakadni vagy meghajlani. A horog könnyedén cserélhető, és kiváló minőségű zacskóban érkezik, amely biztosítja, hogy a horgász mindig gyorsan és könnyen hozzáférjen a horogokhoz.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 4 (20PCS/BAG) termék kiváló választás a horgászok számára, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik. A horog erős, tartós és megbízható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy nem fognak elveszíteni egyetlen fogást sem. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és könnyen használható, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudják használni. A horog mérete és formája lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a különböző halak méretéhez és fajtáihoz, így a horgászok minden alkalommal sikeresen tudják elkapni a halakat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák