MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 6 (20PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44113-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44113-006
Kiszerelés: 20 db/csomag
Méret: 6
Szín: Black Nickel
Változat: Dropshot
A Japán Maruto cég legújabb termékei, többek között a Mebaru MTM-01 horgai. Figyelem, japán méretezéssel!
A modern pergető horgászatban egyre többen veszik üldözőbe a sügereket és a kisebb méretű ragadozókat.
Ezekre tökéletesen megfelel egy könnyű, vékony húsú, de öblös horog.

Mivel érzékeny felszerelésen fogjuk használni, ezért nem kell nagyon erősnek lennie, de ennek ellenére a Mebaru MTM kivételes erősséggel rendelkezik.
Alkalmas élős csalizáshoz, pl. gilisztához, de műcsali használatához is. Utóbbi esetben kiválóan használhatjuk drop shot végszereléken. Lapkás vége könnyen köthető, a zsinórt nem sérti, nem vágja.

A MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 6 (20PCS/BAG) a horgászok által nagyon kedvelt termék, amely a MARUTO márkára jellemző minőséget és megbízhatóságot képviseli. Ez a horog kifejezetten a mebaru horgászatra lett tervezve, amely egy japán technikán alapuló horgászmódszer, amely az apróbb halfajokra fókuszál.

A termék fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely védelmet nyújt a korrózió ellen, így hosszú élettartamot biztosít a horgászoknak. A horog mérete 6-os, ami ideális méret a mebaru horgászathoz. A 20 darabos csomagolás lehetővé teszi, hogy a horgászoknak mindig legyen elegendő horogja a horgászat során.

A MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 6 (20PCS/BAG) kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a horgok erősségét és tartósságát. A horgok kialakítása úgy lett tervezve, hogy a halak könnyen beakadjanak, és ne tudjanak kiszabadulni a horogból. Ez nagyon fontos a sikeres horgászat szempontjából.

Az MTM-01 horog kiválóan alkalmas a jig-twisterfej cseburaska módszerhez, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen befogjanak apróbb halfajokat. Az MTM-01 horog a magas minőségének és kiváló tervezésének köszönhetően számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára.

Az MTM-01 horog előnyei a következők:

1. Nagy erősség és tartósság: Az MTM-01 horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a horog erősségét és tartósságát.

2. Fekete nikkel bevonat: A fekete nikkel bevonat védelmet nyújt a korrózió ellen, így hosszú élettartamot biztosít a horgászoknak.

3. Az ideális méret a mebaru horgászathoz: Az MTM-01 horog mérete 6-os, amely ideális méret a mebaru horgászathoz.

4. Könnyű beakadás: Az MTM-01 horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halak könnyen beakadjanak, és ne tudjanak kiszabadulni a horogból.

5. Jig-twisterfej cseburaska módszerhez alkalmas: Az MTM-01 horog kiválóan alkalmas a jig-twisterfej cseburaska módszerhez, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen befogjanak apróbb halfajokat.

Összességében a MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 6 (20PCS/BAG) kiváló minőségű és megbízható horog, amely tökéletesen alkalmas a mebaru horgászatra. A horgászoknak mindig legyen elegendő horogjuk, hogy sikeresen befogják a halakat. Ha minőségi és megbízható horgot keresel a mebaru horgászathoz, akkor az MTM-01 horog a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák