MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 7 (20PCS/BAG)

Külső raktáron
Cikkszám: EF-44113-007
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 7

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44113-007
Kiszerelés: 20 db/csomag
Méret: 7
Szín: Black Nickel
Változat: Dropshot
A Japán Maruto cég legújabb termékei, többek között a Mebaru MTM-01 horgai. Figyelem, japán méretezéssel!
A modern pergető horgászatban egyre többen veszik üldözőbe a sügereket és a kisebb méretű ragadozókat.
Ezekre tökéletesen megfelel egy könnyű, vékony húsú, de öblös horog.

Mivel érzékeny felszerelésen fogjuk használni, ezért nem kell nagyon erősnek lennie, de ennek ellenére a Mebaru MTM kivételes erősséggel rendelkezik.
Alkalmas élős csalizáshoz, pl. gilisztához, de műcsali használatához is. Utóbbi esetben kiválóan használhatjuk drop shot végszereléken. Lapkás vége könnyen köthető, a zsinórt nem sérti, nem vágja.

A MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 7 (20PCS/BAG) az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnek cseburaskázni, jig horgászni vagy twister fejjel horgászni. A mebaru horog különösen alkalmas a japán stílusú horgászatra, amelyet a mebaru vagy a kis sügér fogására használnak.

A MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 7 egy nagyon erős és tartós horog, amely könnyen kiszabadítható a halból. A horog fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely nagyon ellenálló a rozsdának és a korróziónak, így hosszú élettartamot biztosít a horgászok számára.

A horog mérete 7, ami nagyon fontos a sikeres halászathoz. Ez a méret optimális a mebaru vagy a kis sügér fogásához, és könnyen beilleszthető a twister fejbe vagy a cseburaska aljába.

A MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 7 nagyon éles és precíziósan készült horog, ami nagyon fontos a halak sikeres fogásához. Az éles horog könnyen áthatol a hal száján, és biztosítja, hogy a hal ne szabaduljon ki a horogból.

A horog kialakítása nagyon praktikus és könnyen használható. A horgászok könnyen felhelyezhetik a horogat a twister fejre vagy a cseburaska aljára, és biztosítják, hogy a horog rendkívül stabil és biztonságos legyen.

A MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 7 (20PCS/BAG) termék a horgászok számára nagyon jövedelmező lehetőséget kínál, mivel az 20 darab horogot tartalmaz egy zacskóban. Ez a nagy mennyiség lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszú ideig használják a horogot, és sikeresen fogják meg a halakat.

Összefoglalva a MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 7 (20PCS/BAG) egy erős, tartós és precíziósan készült horog, amely alkalmas a mebaru vagy a kis sügér fogására. A horog fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely nagyon ellenálló a rozsdának és a korróziónak, így hosszú élettartamot biztosít a horgászok számára. A horog nagyon éles és könnyen használható, és nagy mennyiségben kapható, így a horgászok hosszú ideig használhatják és sikeresen foghatják meg a halakat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák