MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 2 (13PCS/BAG)

Külső raktáron
Cikkszám: EF-44112-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44112-002
Kiszerelés: 13 db/csomag
Méret: 2
Szín: Black Nickel
Változat: Szakáll nélküli
A Japán Maruto cég legújabb termékei a MSG széria horgai. Figyelem, japán méretezéssel! A MSG-01 egy kiváló békéshalas horog. Legfőbb jellemzője, hogy igen öblös, hegye hosszan visszahajlik, szára rövid.
Ennek az akadás szempontjából van lényege. Egy megfelelő akadás után így a legkisebb az esélye annak, hogy horgon lévő hal leakad.

Csali választást tekintve az egyik leginkább hozzá való csali a kukorica, öblös formájához ez illik leginkább.
De tökéletesen megfelel csontihoz és gilisztához is, sőt mi több, ennek a széles öblös formának köszönhetően bojlit is fűzhetünk mellé.
Jó választás a szilikonos csalitüskékhez, vagy a szilikonos hajszálelőkékhez.

Anyaga könnyű, így a megfelelő popuppal, vagy balanszírozott csalival egy halak által könnyen felszippantható kombináció hozhat ki belőle.

A MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 2 (13PCS/BAG) egy kiváló minőségű horgászhorog, amelyet a horgászok számára terveztek, hogy biztosítsák a maximális teljesítményt a vízben. Ez a horog az egyik legjobb választás, ha különféle halfajokat akarsz fogni, különösen a nagyobb halakat, mint a sügér és a ponty.

A MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 2 egy igazán strapabíró és tartós horog, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A horog anyaga erős és tartós, és ellenáll a korróziónak és a rozsdának is. A horog kialakítása optimalizálja a hal ragadását, így a halakat könnyedén lehet fogni.

A horog mérete 2, és 13 darabból álló csomagban kapható. Ez a méret ideális azoknak a horgászoknak, akik kisebb halakat akarnak fogni. A horog mérete a horgászat típusától és a halfajtól függően változhat. A MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 2 a kisebb halfajok, mint például a sügér és a ponty halászatához ideális.

A MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 2 rendkívül éles, így könnyedén áthatol a hal bőrében, és megbízhatóan tartja a halat. Az éles horog használata növeli a hal fognak való esélyét, és csökkenti a halak kiszakadásának esélyét. A horog éle hosszú ideig éles marad, így tartós használat után sem kell aggodni a horog életkorát illetően.

A horog fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a korróziót és a rozsdát. A horog fekete színe minimálisra csökkenti a horog láthatóságát a vízben, így elkerülhető a halak megijedése és elriasztása.

Összességében, a MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 2 (13PCS/BAG) egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik megbízható és tartós horogot keresnek, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A horog nagyon éles, könnyen áthatol a hal bőrében, és megbízhatóan tartja a halat. A horog bevonata kiváló minőségű, és megakadályozza a korróziót és a rozsdát. A horog fekete színe minimálisra csökkenti a horog láthatóságát a vízben, így elkerülhető a halak megijedése és elriasztása. A MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 2 (13PCS/BAG) egy kiváló minőségű és megbízható horog, amely ideális a kisebb halfajok halászatához.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák