MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 5 (11PCS/BAG)

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-44112-005
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 5

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 44112-005
Kiszerelés: 11 db/csomag
Méret: 5
Szín: Black Nickel
Változat: Szakáll nélküli
A Japán Maruto cég legújabb termékei a MSG széria horgai. Figyelem, japán méretezéssel! A MSG-01 egy kiváló békéshalas horog. Legfőbb jellemzője, hogy igen öblös, hegye hosszan visszahajlik, szára rövid.
Ennek az akadás szempontjából van lényege. Egy megfelelő akadás után így a legkisebb az esélye annak, hogy horgon lévő hal leakad.

Csali választást tekintve az egyik leginkább hozzá való csali a kukorica, öblös formájához ez illik leginkább.
De tökéletesen megfelel csontihoz és gilisztához is, sőt mi több, ennek a széles öblös formának köszönhetően bojlit is fűzhetünk mellé.
Jó választás a szilikonos csalitüskékhez, vagy a szilikonos hajszálelőkékhez.

Anyaga könnyű, így a megfelelő popuppal, vagy balanszírozott csalival egy halak által könnyen felszippantható kombináció hozhat ki belőle.

A MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 5 (11PCS/BAG) egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki a legmagasabb minőségű horgokat keresi. Ez a horgok egyik legnépszerűbb típusa, és egyre több horgász választja őket a megbízhatóságuk és tartósságuk miatt.

Ezek a horgok kifejezetten jig és twisterfejekhez készülnek, és finom, éles hegyüknek köszönhetően könnyedén áthatolnak a hal szájában. A horgokat magas minőségű acélból készítik, amely ellenáll a rozsdának és tartósabbá teszi a horgot. A fekete nikkel bevonat további védelmet nyújt a rozsdával szemben, és biztosítja a horgok hosszú élettartamát.

A MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 5 (11PCS/BAG) horgok kiválóan alkalmasak a sügér, a folyami pisztráng és más halfajták horgászatára. Ezek a horgok kiválóan megfelelnek a nagyobb halak fogására is, és nagyobb terhet tudnak elviselni, mint a többi horgok. Ezenkívül a horgok sokoldalúak, és számos különböző horgászati ​​technikához használhatóak.

A MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 5 (11PCS/BAG) horgok 5 méretűek, ami azt jelenti, hogy kisebb halakra is használhatók, de elég nagyok ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjanak. A csomagban 11 darab horg található, így hosszabb horgászatra is elegendő mennyiség áll rendelkezésre.

Összességében a MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 5 (11PCS/BAG) egy fantasztikus termék, amely minden horgász számára ajánlott, aki a legjobb minőségű horgokat keresi. A horgok megbízhatóak, tartósak és sokoldalúak, így mindenféle halászati ​​technikához megfelelőek. A horgok könnyen behatolnak a hal szájába, és a nikkel bevonat védelmet nyújt a rozsdával szemben. A horgok 5 méretűek, és 11 darabot tartalmaz a csomagban, így hosszabb horgászatra is elegendő mennyiség áll rendelkezésre. Ha minőségi horgokra van szükséged, akkor a MARUTO HOROG SHIPU GURE MSG-01 HYBRID BLACK NICKEL 5 (11PCS/BAG) a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák