CRALUSSO HOROG CHIKA10

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46601-010
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 10

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46601-010
Kiszerelés: 14 db/csomag
Méret: 10
Szín: BN
Változat: Szakállas
Cralusso Chika horog

Finomszerelékes feeder és úszós horgászok által az egyik legkedveltebb horog forma a Chika. A Japánban készült horog tervezői arra törekedtek, hogy a horog a hegyét, még az erős igénybevételek között is megtartsa. Hogy a Chika horog ne csorbuljon ki, magas karbon tartalmú, edzett acélt használnak a gyártásánál.

Kisebb méretű horgai finomszerelékes horgászathoz, nagyobb horgai, folyóvízi horgászathoz, valamint rablóhalas horgászathoz is ajánlott.

A CRALUSSO HOROG CHIKA10 egy olyan horgászati eszköz, amelyet a kifejezetten a keszegező horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a horog kiváló minőségű és rendkívül hatékony, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyebben és hatékonyabban tudnak halat fogni vele. A CRALUSSO HOROG CHIKA10 az egyik legjobb választás, ha valaki kifejezetten keszegezni szeretne.

Az első dolog, amit érdemes megemlíteni a CRALUSSO HOROG CHIKA10-ről az a mérete. A horog mérete 10-es, ami azt jelenti, hogy 0,16 mm átmérőjű zsinórral kell használni. Ez a méret kifejezetten a keszegező horgászok igényeire lett kialakítva, és tökéletesen alkalmas a keszegfogásra.

A CRALUSSO HOROG CHIKA10 egyik legfőbb előnye a forgója. Ez a horog ugyanis forgóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a halak könnyebben csalira csapjanak. A forgó továbbá megakadályozza a zsinór összegubancolódását, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy a halak elszakítják a zsinórt.

Az egyik legérdekesebb dolog a CRALUSSO HOROG CHIKA10-ről az, hogy a horog kialakítása kifejezetten a keszegfogásra lett optimalizálva. A horog olyan formájú, hogy könnyen be lehet helyezni az édesítőanyagot vagy a csalit, és a halakat is könnyebben lehet rávenni a csalira való csapásra.

A CRALUSSO HOROG CHIKA10 további előnye, hogy rendkívül tartós és strapabíró. A horog anyaga kiváló minőségű, így nem kell aggódni azzal kapcsolatban, hogy a horog eltörik vagy megsérül. A CRALUSSO HOROG CHIKA10 egy olyan termék, amelyet hosszú távon is lehet használni, és amely biztosan megéri az árát.

Összességében a CRALUSSO HOROG CHIKA10 egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amelyet a keszegező horgászoknak kifejezetten ajánlunk. A horog mérete és kialakítása ideális a keszegfogásra, és a forgója megakadályozza a zsinór összegubancolódását. A horog rendkívül tartós és strapabíró, és biztosan hosszú távon is kiválóan fog szolgálni. Ha valaki kifejezetten keszegezni szeretne, akkor a CRALUSSO HOROG CHIKA10 egy kiváló választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák