CRALUSSO HOROG CHIKA12

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46601-012
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 12

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46601-012
Kiszerelés: 14 db/csomag
Méret: 12
Szín: BN
Változat: Szakállas
Cralusso Chika horog

Finomszerelékes feeder és úszós horgászok által az egyik legkedveltebb horog forma a Chika. A Japánban készült horog tervezői arra törekedtek, hogy a horog a hegyét, még az erős igénybevételek között is megtartsa. Hogy a Chika horog ne csorbuljon ki, magas karbon tartalmú, edzett acélt használnak a gyártásánál.

Kisebb méretű horgai finomszerelékes horgászathoz, nagyobb horgai, folyóvízi horgászathoz, valamint rablóhalas horgászathoz is ajánlott.

A CRALUSSO HOROG CHIKA12 egy kiváló minőségű horog, amely különleges kialakításának köszönhetően kifejezetten a keszegek és más kisebb halak fogására lett tervezve. A horog mérete 12-es, ami ideális méretet biztosít a keszegfogáshoz.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a horognak az, hogy rendkívül erős és tartós. A CRALUSSO márka hírneve garantálja, hogy ez a horog nem csak kiváló minőségű, hanem hosszú élettartammal is rendelkezik. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú távon is ellenáll a víznek és az időjárás viszontagságainak.

A horog kialakítása is kifejezetten a keszegek fogására lett kialakítva. A horgászok általában kisebb csalikat használnak, amikor keszeget horgásznak, és ennek a horognak a kialakítása is ehhez igazodik. A horog lapos kialakítása és hosszú szára biztosítja, hogy a csalit könnyen fel tudjuk húzni, és a keszegek könnyen a horogba akadnak.

Egy másik fontos előnye ennek a horognak az, hogy könnyen és gyorsan lehet cserélni az előkevégét. A horog vége speciális kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok egyszerűen és gyorsan cserélhessék az előkevégüket anélkül, hogy a horogot teljesen ki kellene cserélni.

A CRALUSSO HOROG CHIKA12 egy nagyszerű választás minden olyan horgász számára, aki keszegeket vagy más kisebb halakat szeretne fogni. A horog erős, tartós és könnyen használható, és kiváló minőségű anyagokból készült. A horog mérete 12-es, így ideális méretet biztosít a keszegfogáshoz. Ha tehát egy megbízható és hatékony horogra van szükséged a keszegek fogásához, akkor a CRALUSSO HOROG CHIKA12 a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák