CRALUSSO HOROG CHIKA14

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46601-014
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 14

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46601-014
Kiszerelés: 16 db/csomag
Méret: 14
Szín: BN
Változat: Szakállas
Cralusso Chika horog

Finomszerelékes feeder és úszós horgászok által az egyik legkedveltebb horog forma a Chika. A Japánban készült horog tervezői arra törekedtek, hogy a horog a hegyét, még az erős igénybevételek között is megtartsa. Hogy a Chika horog ne csorbuljon ki, magas karbon tartalmú, edzett acélt használnak a gyártásánál.

Kisebb méretű horgai finomszerelékes horgászathoz, nagyobb horgai, folyóvízi horgászathoz, valamint rablóhalas horgászathoz is ajánlott.

A CRALUSSO HOROG CHIKA14 a horgászok legjobb barátja lehet, ha szeretnének sikeresen horgászni és a legnagyobb halakat is kifogni. Ez a horog egy olyan termék, amely kifejezetten a keszegek és a pontyok horgászatára lett tervezve, és garantáltan a legjobb minőséget és hatékonyságot nyújtja.

A termék mérete 14-es, ami azt jelenti, hogy közepes méretű halakat tudunk vele kifogni. A horog kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, és nagyon könnyű, ami kényelmes és hatékony használatot tesz lehetővé.

A CRALUSSO HOROG CHIKA14-nek számos előnye van. Az első előnye az, hogy nagyon erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy a horognak semmi esélye nincs eltörni vagy megsérülni, amikor egy nagy halat próbálunk kifogni. Emellett, a horog különleges kialakítása miatt, még nagyobb halakat is kifoghatunk vele, mint amit a horog mérete alapján gondolnánk.

A CRALUSSO HOROG CHIKA14 másik nagy előnye az, hogy könnyen használható. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztathassuk horgászzsinórunkhoz, és a kényelmes fogópontnak köszönhetően kényelmesen tudjuk kezelni a horogot.

A horog további előnye, hogy könnyen tisztítható és karbantartható. A rozsdamentes acélból készült horog könnyen tisztítható, és nem igényel különösebb karbantartást. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és sokáig használhatjuk.

Összefoglalva, a CRALUSSO HOROG CHIKA14 egy kiváló minőségű és hatékony horog, amely garantáltan segíteni fog nekünk a horgászatban. A horog erős, tartós, könnyen használható és karbantartható. Ez a horog a legjobb választás, ha a keszegek és a pontyok horgászatára szeretnénk koncentrálni. Ha szeretnénk sikeresen horgászni, akkor mindenképpen próbáljuk ki a CRALUSSO HOROG CHIKA14-et!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák