CRALUSSO HOROG CHIKA16

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46601-016
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 16

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46601-016
Kiszerelés: 16 db/csomag
Méret: 16
Szín: BN
Változat: Szakállas
Cralusso Chika horog

Finomszerelékes feeder és úszós horgászok által az egyik legkedveltebb horog forma a Chika. A Japánban készült horog tervezői arra törekedtek, hogy a horog a hegyét, még az erős igénybevételek között is megtartsa. Hogy a Chika horog ne csorbuljon ki, magas karbon tartalmú, edzett acélt használnak a gyártásánál.

Kisebb méretű horgai finomszerelékes horgászathoz, nagyobb horgai, folyóvízi horgászathoz, valamint rablóhalas horgászathoz is ajánlott.

A CRALUSSO HOROG CHIKA16 egy kiváló minőségű keszegező horog, amely különösen a horgászok számára készült. A CRALUSSO márka a horgászat területén már régóta jól ismert és elismert. A CRALUSSO HOROG CHIKA16 egy olyan termék, amelyet a horgászok igényeinek megfelelően terveztek és gyártottak.

Ez a horog a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a víznek és a korróziónak. A CRALUSSO HOROG CHIKA16 kiváló minőségű acélból készült, amely garantálja a tartósságot és az élettartamot.

A horog mérete 16-os, ami egy kiváló méret a keszegezéshez. A 16-os méret könnyen beilleszthető a legtöbb horgászbotba, így minden horgász számára ideális választás lehet.

A CRALUSSO HOROG CHIKA16 horog különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog könnyen és gyorsan beilleszthető legyen a csalira. A horog széles ívelése biztosítja a csali stabil helyzetben tartását, így növelve a halak fogásának esélyét.

A horog speciális kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors horogcserét, ami különösen fontos, ha az adott helyen többféle halat szeretnénk fogni. Az ilyen gyors horogcsere lehetővé teszi a horgász számára, hogy gyorsan reagáljon a különböző halak aktivitására.

A CRALUSSO HOROG CHIKA16 horog kiváló minősége és kialakítása azt mutatja, hogy a CRALUSSO márka valóban érti a horgászok igényeit és elvárásait. A termék minősége és tartóssága biztosítja, hogy a horgászok hosszú éveken át élvezhessék a horgászat élményét.

Összefoglalva, a CRALUSSO HOROG CHIKA16 egy kiváló minőségű keszegező horog, amely könnyen és gyorsan használható, és amely garantálja a halak sikeres fogását. A horog kiváló minősége és kialakítása biztosítja, hogy a horgászok hosszú éveken át élvezhessék a horgászat élményét.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák