CRALUSSO HOROG CHIKA18

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46601-018
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 18

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46601-018
Kiszerelés: 16 db/csomag
Méret: 18
Szín: BN
Változat: Szakállas
Cralusso Chika horog

Finomszerelékes feeder és úszós horgászok által az egyik legkedveltebb horog forma a Chika. A Japánban készült horog tervezői arra törekedtek, hogy a horog a hegyét, még az erős igénybevételek között is megtartsa. Hogy a Chika horog ne csorbuljon ki, magas karbon tartalmú, edzett acélt használnak a gyártásánál.

Kisebb méretű horgai finomszerelékes horgászathoz, nagyobb horgai, folyóvízi horgászathoz, valamint rablóhalas horgászathoz is ajánlott.

A CRALUSSO HOROG CHIKA18 egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a termék kiváló minőségű és kifejezetten a keszegezéshez tervezett horog, amely garantáltan növeli a horgászat hatékonyságát és eredményességét. A CRALUSSO márkájú HOROG CHIKA18 egyike azoknak a termékeknek, amelyekre a horgászok a leginkább számítanak, amikor a keszegezésről van szó.

Ez az 1,8 mm-es horog kicsi és könnyű, így könnyen a horgász botra vagy zsinórra csatlakoztatható. Emellett a CRALUSSO HOROG CHIKA18 hihetetlenül éles és tartós, így biztosítja a halak biztonságos és hatékony megfogását.

A CRALUSSO HOROG CHIKA18 egy olyan termék, amelyet a legigényesebb horgászok is használnak. Az élezett horog kialakítása kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A CRALUSSO HOROG CHIKA18 kifejezetten a keszegezéshez tervezett horog, amelynek mérete és alakja tökéletesen megfelel a keszeg fogására.

A CRALUSSO HOROG CHIKA18 előnyei között szerepel a könnyű kezelhetőség és az éles vágási pont, amely lehetővé teszi a hatékony hal megfogást. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak.

A CRALUSSO HOROG CHIKA18 egy olyan termék, amelyet horgászok milliói használnak szerte a világon. A termék kis mérete és könnyűsége miatt ideális bármely horgász botra vagy zsinórra csatlakoztatásra. A termék magas minősége és tartóssága garantáltan növeli a horgászat hatékonyságát és eredményességét.

A CRALUSSO HOROG CHIKA18 egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A termék könnyű kezelhetősége és éles vágási pontja garantáltan növeli a horgászat sikerességét. A termék mérete 1,8 mm, így ideális a keszeg fogására.

Összefoglalva, a CRALUSSO HOROG CHIKA18 egy igazi kincs a horgászok számára. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak. A termék éles vágási pontja és könnyű kezelhetősége garantáltan növeli a horgászat sikerességét. A termék mérete 1,8 mm, így ideális a keszeg fogására. Ha valóban szeretnél sikeres horgász lenni, akkor a CRALUSSO HOROG CHIKA18 a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák