CRALUSSO HOROG CHIKA8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46601-008
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46601-008
Kiszerelés: 14 db/csomag
Méret: 8
Szín: BN
Változat: Szakállas
Cralusso Chika horog

Finomszerelékes feeder és úszós horgászok által az egyik legkedveltebb horog forma a Chika. A Japánban készült horog tervezői arra törekedtek, hogy a horog a hegyét, még az erős igénybevételek között is megtartsa. Hogy a Chika horog ne csorbuljon ki, magas karbon tartalmú, edzett acélt használnak a gyártásánál.

Kisebb méretű horgai finomszerelékes horgászathoz, nagyobb horgai, folyóvízi horgászathoz, valamint rablóhalas horgászathoz is ajánlott.

A CRALUSSO HOROG CHIKA8 egy olyan horgászati termék, amely tökéletes választás minden olyan horgásznak, aki a keszegfélék fogására specializálódott. A CRALUSSO, mint márka, hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb horgászati cég a piacon, és ezt a terméket is a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készítették.

Ez a horog kifejezetten a keszegfélék fogására lett kialakítva, és a horgászok általában kisebb méretű halakra használják, mint például a pontyokra. A CRALUSSO HOROG CHIKA8 a keszegfélék fogására specializálódott, de természetesen más halak is megfoghatók vele, ha a megfelelő csalit használjuk.

A horog mérete 8-as, amely tökéletes a keszegfélék és az apróbb halak fogásához. A horog kialakítása és anyaga teszi lehetővé, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan használják. A horog forgóval van ellátva, amely lehetővé teszi a horog mozgását a vízben, ezáltal sokkal hatékonyabban lehet halat fogni.

A CRALUSSO HOROG CHIKA8 nagyon könnyű és megbízható, így megfelelően használva nagy mennyiségű hal fogható vele. A horog kiváló minőségű acélból készült, amely garantálja a tartósságot és az erőt.

A CRALUSSO HOROG CHIKA8 nagy előnye, hogy könnyen használható, és nagyon hatékony a keszegfélék fogására. A horog kialakítása és anyaga garantálja, hogy a halak könnyen megragadják a horogat, és nem szabadulnak el. A horog forgója lehetővé teszi a horog mozgását a vízben, amelynek köszönhetően a halak sokkal könnyebben megfoghatók.

Összességében a CRALUSSO HOROG CHIKA8 egy nagyon jó választás minden olyan horgásznak, aki a keszegfélék fogására specializálódott. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és garantáltan megbízható. A horog mérete 8-as, amely tökéletes a keszegfélék és az apróbb halak fogásához. A horog forgóval van ellátva, amely lehetővé teszi a horog mozgását a vízben, ezáltal sokkal hatékonyabban lehet halat fogni. Ha a horogat megfelelően használjuk, biztosak lehetünk abban, hogy sok halat fogunk fogni vele.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák