CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND12

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46602-012
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 12

840 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46602-012
Kiszerelés: 14 db
Méret: 12
Szín: Arany
Finomszerelékes feeder és úszós horgászathoz ajánlott, aranyszínű KOAJI ROUND horog. A japán gyártású, szép íves kialakítású, lapkás horog öblös kiképzése miatt, tűzött csalikhoz ajánlott. A horogszakálla kisebb méretű, mely még az élő csalit épp megakadályozza a horogról való lecsúszásról. Nyújtott hegykiképzésének köszönhetően biztos akadást eredményez az óvatos halaknál is. Napjainkban egyre jobban terjed a matt, semleges színű horog, pedig több vizen épp a csillogó, arany és ezüstszínű horgok használata eredményesebb.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND12 egy olyan horgászeszköz, amelyet a tökéletesen kialakított forma és a kiváló minőségű anyagok tesznek igazán kiválóvá a horgászok számára. A CRALUSSO márka az elmúlt évek során a legjobb horgászszerszámokat és kiegészítőket kínálja a horgászok számára, és ez a horog sem kivétel.

Az ilyen típusú horog fontos a horgászok számára, akik szeretnék elkapni a pergető halakat, mint a keszeg, a kárász és a ponty. A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND12 kiváló minőségű és tartós, amely garantálja, hogy a horgász a legjobb eredményeket fogja elérni a vízben. A horgászok számára nagyon fontos, hogy megbízható és tartós horgokat használjanak, mivel a halak nagyon erősek és gyakran megszakítják a horgokat, ha nem felelnek meg a megfelelő minőségi szabványoknak.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND12 mérete 12-es, így ideális az átlagos méretű halakhoz. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén beilleszthesse az etetőanyagot, és a horog szára nem akad meg a vízparton, így a horgászat könnyebb és zökkenőmentesebb.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND12 előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és megbízhatóak. Az anyagok minősége megakadályozza a horog rozsdásodását, ami fontos a horgászok számára, akik gyakran használják a horgokat a vízben. A horog forma és kialakítása lehetővé teszi a könnyű beillesztést az etetőanyagba, amely segít a halak vonzásában és az elkapásukban.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND12 könnyű, ami kényelmesebbé teszi a horgászatot és segít a horgászoknak, hogy hosszabb ideig tartsák a horgokat a vízben. A horog kialakítása és mérete miatt ez a horgászeszköz ideális a keszeg, a kárász és a ponty elkapására, amelyek a leggyakoribb halak a hazai vizekben.

Összességében a CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND12 egy kiváló minőségű horgászeszköz, amely a horgászok számára nagy előnyökkel jár. A horog minősége, mérete és forma lehetővé teszi a könnyű használatot és a megbízható eredményeket a vízben. Ha a horgászok a legjobb eredményeket szeretnék elérni a keszeg, a kárász és a ponty elkapásában, akkor a CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND12 a legjobb választás számukra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák