CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND14

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46602-014
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 14

840 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46602-014
Kiszerelés: 16 db
Méret: 14
Szín: Arany
Finomszerelékes feeder és úszós horgászathoz ajánlott, aranyszínű KOAJI ROUND horog. A japán gyártású, szép íves kialakítású, lapkás horog öblös kiképzése miatt, tűzött csalikhoz ajánlott. A horogszakálla kisebb méretű, mely még az élő csalit épp megakadályozza a horogról való lecsúszásról. Nyújtott hegykiképzésének köszönhetően biztos akadást eredményez az óvatos halaknál is. Napjainkban egyre jobban terjed a matt, semleges színű horog, pedig több vizen épp a csillogó, arany és ezüstszínű horgok használata eredményesebb.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND14 egy igazán kiváló minőségű horog, amelyet a horgászok széles körének ajánlunk. Ez a horog kifejezetten a keszegező horgászok számára készült, és nagyon sok előnnyel rendelkezik. A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND14 tökéletesen megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, amelyeket a legtapasztaltabb horgászok is elvárnak.

Ez a horog erős és tartós, így ideális bármilyen körülmények közötti horgászathoz. Emellett kiválóan működik mind a folyó, mind a tavakon, és könnyen alkalmazkodik az adott horgászati ​​stílushoz. A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND14 nagyon jó minőségű, és kiválóan használható a legtöbb különböző halhoz.

Az egyik nagy előnye ennek a horognak a mérete. A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND14 mérete 14-es, ami azt jelenti, hogy ideális a kisebb halakhoz, mint például a keszeg, amelyet a horgászok leggyakrabban céloznak meg. Ez a horog mind a magányos, mind a csapatban élő halakhoz is ideális, így könnyedén használható a legkülönbözőbb környezetekben.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND14 több előnnyel is rendelkezik, mint más horogméretekkel. Az első és talán legfontosabb előnye az, hogy rendkívül erős. Ez azt jelenti, hogy a horog képes ellenállni a legnagyobb terheléseknek, és nagyobb halakat is könnyedén megfoghatunk vele. Az erős és tartós horog lehetővé teszi, hogy a horgászok bármilyen helyzetben magabiztosan halászhassanak.

Ezenkívül a CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND14 kiválóan működik a különböző csalikhoz. A horog éles hegye lehetővé teszi, hogy könnyedén átjárja a hal száját, és biztosítja a hatékony és megbízható fogást. Az éles hegynek köszönhetően a halakat könnyedén lehet kihúzni a vízből, és a horog könnyedén eltávolítható a hal szájából.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND14 egy igazán kiváló minőségű horog, amelyet mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára ajánljuk. Ez a horog ideális a keszegező horgászok számára, és kiválóan használható mind a folyó, mind a tavakon. Ha megbízható, erős és tartós horogra van szükséged, akkor a CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND14 tökéletes választás lehet számodra. Próbáld ki most, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák