CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND16

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46602-016
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 16

840 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46602-016
Kiszerelés: 16 db
Méret: 16
Szín: Arany
Finomszerelékes feeder és úszós horgászathoz ajánlott, aranyszínű KOAJI ROUND horog. A japán gyártású, szép íves kialakítású, lapkás horog öblös kiképzése miatt, tűzött csalikhoz ajánlott. A horogszakálla kisebb méretű, mely még az élő csalit épp megakadályozza a horogról való lecsúszásról. Nyújtott hegykiképzésének köszönhetően biztos akadást eredményez az óvatos halaknál is. Napjainkban egyre jobban terjed a matt, semleges színű horog, pedig több vizen épp a csillogó, arany és ezüstszínű horgok használata eredményesebb.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND16 egy fantasztikus horgászcikk, amely minden horgász számára kiváló lehetőséget kínál arra, hogy valódi élményeket éljen át a vízparton. E termék a CRALUSSO márkájú, és a horgászok körében nagyon népszerű. A termék felhasználói azt állítják, hogy nagyon hatékony és megbízható. A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND16 mérete 16, ami azt jelenti, hogy kifejezetten alkalmas a keszeg horgászatára.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND16 előnyei közé tartozik a rendkívül erős kialakítás. Az anyag, amiből készült, kiváló minőségű, és biztosítja a horgász számára a kiváló tartósságot. A termék kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassa a horogot a zsinórhoz, és biztosítja, hogy az ne szakadjon el.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND16 további előnye a forgó rendszer. A forgó lehetővé teszi, hogy a csalit könnyedén mozgassa a vízben, így nagyobb esélye van arra, hogy a halak megtalálják és megragadják.

A termék kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén használja a CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND16-ot. A termék mérete és kialakítása lehetővé teszi, hogy kényelmesen használja a terméket, és biztosítja, hogy a halak ne szakítsák el a zsinórt.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND16 nagyon hatékonyan használható a keszeg horgászatára. Az erős kialakítás, a forgó rendszer és az egyszerű használat együttesen teszik lehetővé, hogy a horgászat során hatékonyan és eredményesen tudjon dolgozni.

A CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND16 egy valóban fantasztikus termék, amely a CRALUSSO márkájának köszönhetően nagyon népszerű a horgászok körében. A termék kiváló minőséget és hatékonyságot kínál, amelyek lehetővé teszik a horgász számára, hogy valóban élményben gazdag és eredményes horgászatot éljen át. Ha Ön is egy hatékony és megbízható horgászcikket keres, akkor a CRALUSSO HOROG KOAJI ROUND16 a legjobb választás lehet. Ne habozzon, vásárolja meg még ma, és érezze a különbséget!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák