CRALUSSO HOROG SHIN AJI11

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46603-011
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 11

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46603-011
Kiszerelés: 11 db
Méret: 11
Szín: Arany
Ez a Japán gyártású SHIN AJI horog, különleges, lapított szárkiképzésének eredményeképpen, 25%-kal nagyobb terheléssel is megbirkózik, mint a hagyományos kialakítású, azonos anyagból készült horgok. Füles kialakítása, erősített kivitele, ragadós hegye és a tesztben nyújtott eredményei alapján egy vékony húsú, de mégis erős horgot használhatunk főleg ponty horgászatához. Napjainkban egyre jobban terjed a matt, semleges színű horog, pedig több vízen, épp a csillogó, arany és ezüstszínű horgok használata eredményesebb.

A CRALUSSO HOROG SHIN AJI11 egy olyan termék, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki, és amelynek számos előnye van. A termék mérete 11-es, és alkalmas arra, hogy a horgászok kisebb halakat fogjanak, mint például az apró keszegeket. Az AJI11 horog olyan horgászok számára is ideális, akik az árnyékban vagy a homályos vízben horgásznak, mivel a horog csúcsa különleges, ragyogó anyaggal van bevonva, amely vonzza a halak figyelmét.

A CRALUSSO HOROG SHIN AJI11 nagyon erős, és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az élettartamot. A horog nagyon éles, így könnyen beleszúrható a halak szájába, ami növeli a sikeres fogások arányát. Emellett a horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű és hatékony horogbeakasztást, ami különösen fontos a keszegek horgászatánál.

A CRALUSSO HOROG SHIN AJI11 alkalmas mind az álló-, mind a folyóvizekben történő horgászatra. A horog mérete lehetővé teszi, hogy a horgászok kisebb csalikat használjanak, amelyek különösen hatékonyak lehetnek a keszegek horgászatánál. A horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű csalifelkínálást, ami növeli a sikeres fogások arányát.

A CRALUSSO HOROG SHIN AJI11 kiváló minőségű, tartós és hatékony horog, amelynek számos előnye van. A horog alkalmas a keszegek horgászatára, és lehetővé teszi a könnyű és hatékony horogbeakasztást. A horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű csalifelkínálást, amely növeli a sikeres fogások arányát. Emellett a horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az élettartamot.

Ha keresel egy megbízható és hatékony horogot a keszegek horgászatára, akkor a CRALUSSO HOROG SHIN AJI11 egy kiváló választás lehet számodra. A horog számos előnnyel rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy könnyen és hatékonyan fogj keszegeket. Próbáld ki a CRALUSSO HOROG SHIN AJI11-et, és élvezd a sikeres fogásokat, amelyeket ez a kiváló minőségű és hatékony horog biztosítani tud számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák