CRALUSSO HOROG SHIN AJI5

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46603-005
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 5

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46603-005
Kiszerelés: 8 db
Méret: 5
Szín: Arany
Ez a Japán gyártású SHIN AJI horog, különleges, lapított szárkiképzésének eredményeképpen, 25%-kal nagyobb terheléssel is megbirkózik, mint a hagyományos kialakítású, azonos anyagból készült horgok. Füles kialakítása, erősített kivitele, ragadós hegye és a tesztben nyújtott eredményei alapján egy vékony húsú, de mégis erős horgot használhatunk főleg ponty horgászatához. Napjainkban egyre jobban terjed a matt, semleges színű horog, pedig több vízen, épp a csillogó, arany és ezüstszínű horgok használata eredményesebb.

A CRALUSSO HOROG SHIN AJI5 egy olyan termék, amelyet minden horgász imádni fog. A CRALUSSO márka híres arról, hogy minőségi termékeket kínál a horgászok számára, és ez a termék sem kivétel.

A CRALUSSO HOROG SHIN AJI5 egy különleges horog, amelyet kifejezetten keszegezéshez terveztek. A horog rendkívül erős és tartós, ami azt jelenti, hogy hosszú évekig használhatod anélkül, hogy aggódnod kellene a törés vagy a meghajlás miatt.

A horog mérete 14, ami a keszegfogók számára tökéletes. A horog csúcsa nagyon éles és precíz, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan fogj keszeget.

A CRALUSSO HOROG SHIN AJI5 rendkívül sok előnnyel rendelkezik. Először is, a horog nagyon könnyű és kényelmes a használat során. A kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog biztonságosan és hatékonyan illeszkedjen a hal szájába, így csökkentve annak esélyét, hogy a hal megsérüljön vagy elpusztuljon.

Másodszor, a horog kialakítása nagyon praktikus és hatékony. Az egyik oldalon található horogszem lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan cserélheted a horogtüskét anélkül, hogy a horogot teljesen el kellene távolítanod a zsinórról.

Harmadszor, a CRALUSSO HOROG SHIN AJI5 nagyon rugalmas. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén alkalmazkodj a különböző horgászati ​​technikákhoz és körülményekhez. Ez azt jelenti, hogy a horog ideális választás minden horgásznak, aki szeret kísérletezni és különböző horgászmódszereket alkalmazni.

Végül, a CRALUSSO HOROG SHIN AJI5 egy olyan termék, amely nagyon könnyen használható és karbantartható. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen cserélhesd a horogtüskét, és a horog karbantartása is nagyon egyszerű.

Összességében, a CRALUSSO HOROG SHIN AJI5 egy kiváló minőségű horog, amely minden horgásznak ajánlható. A horog erős, tartós, könnyen használható és karbantartható, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket minden horgász értékelni fog. Ha keresel egy megbízható és hatékony keszegező horogot, akkor a CRALUSSO HOROG SHIN AJI5 a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák