CRALUSSO HOROG SHIN AJI9

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46603-009
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 9

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46603-009
Kiszerelés: 10 db
Méret: 9
Szín: Arany
Ez a Japán gyártású SHIN AJI horog, különleges, lapított szárkiképzésének eredményeképpen, 25%-kal nagyobb terheléssel is megbirkózik, mint a hagyományos kialakítású, azonos anyagból készült horgok. Füles kialakítása, erősített kivitele, ragadós hegye és a tesztben nyújtott eredményei alapján egy vékony húsú, de mégis erős horgot használhatunk főleg ponty horgászatához. Napjainkban egyre jobban terjed a matt, semleges színű horog, pedig több vízen, épp a csillogó, arany és ezüstszínű horgok használata eredményesebb.

A CRALUSSO HOROG SHIN AJI9 egy olyan termék, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. A CRALUSSO márka ismert a minőségi horgászcikkeiről, és ebben a termékben sem csalódtunk.

A CRALUSSO HOROG SHIN AJI9 egy kifejezetten keszegező horog, amelynek különlegessége a horgászatban használt anyagokban rejlik. A horog szára vékony és rugalmas, így könnyedén beleszúrható a hal szájába, miközben a horog megőrzi alakját és tartását. A horog kiváló minőségű, acélból készült, és a legmagasabb szintű finomítási eljárásokon esett át, így rendkívül éles és tartós.

A horog feje speciálisan kialakított, hogy megfelelően tartósan tarthassa a csalit, miközben a halat könnyedén meg lehet szúrni. A horog feje a legmagasabb minőségű, rozsdamentes acélból készült, amely hosszú élettartamot biztosít.

A CRALUSSO HOROG SHIN AJI9 mérete 12-es, ami kisebb halak, mint például a keszeg, megfogására ideális. A horog szára 0,16 mm vastagságú, amely a nagyon finom szerelékekhez is alkalmas. A horog feje hossza 8 mm, így a csalit könnyedén rá lehet helyezni, és a hal is könnyen meg tudja szájni.

A horog nagyon könnyen használható, és a horgászok körében nagyon népszerű. A CRALUSSO HOROG SHIN AJI9 egy olyan termék, amelyet a horgászok biztosan szeretni fognak. A termék minősége és élessége biztosítja, hogy a horgászok könnyedén és hatékonyan fogjanak halat.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO HOROG SHIN AJI9 egy kiváló minőségű és nagyon hatékony horog. A termék kifejezetten a keszeg horgászatához lett kifejlesztve, és garantáltan megfelel az elvárásoknak. A horog élessége és tartóssága garantálja, hogy a horgászok sokáig élvezhetik a halak fogását ezzel a fantasztikus termékkel.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák