CRALUSSO HOROG SODE LIGHT10

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-46600-010
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 10

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46600-010
Kiszerelés: 16 db/csomag
Méret: 10
Szín: Szürke
Változat: Szakállas
Cralusso Sose Light horog

A Cralusso kínálatának egyik legsokoldalúbban használható horog típusa a Sode Light horog. Japánban készült horgot a szakemberek úgy tervezték, hogy a különleges edzési technológiának köszönhetően, vékony, könnyű szára ellenére is erős legyen.  Kisebb méretű horgai, vékony száruk miatt szúnyoglárvás, csontis, finomszerelékes keszeg  és pontyhorgászathoz, valamint rablóhalas, horgászathoz is ajánlott. Maximális terhelés elérését követően jellemzően kihajoljon.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT10 egy olyan kiváló minőségű horgászati eszköz, amelyet azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnének kiváló minőségű, könnyű és hatékony horogot használni a keszegfogás során. A CRALUSSO márka több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a horgászati eszközök területén, így ezt a terméket is a legmagasabb minőségi színvonalra tervezték és gyártották.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT10 10-es méretű, így könnyen használható a kisebb halak fogásához is. Az eszköz könnyű súlyának köszönhetően kényelmesen használható hosszabb időn keresztül is, anélkül, hogy fáradtá tenné a kezünket. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal és tartóssággal rendelkezik. Az eszköz speciális kialakítása miatt pedig a horgászoknak könnyebb dolguk lesz a halak megfogásakor.

Az eszköz egyik fő előnye az, hogy nagyon könnyen használható és könnyen kezelhető. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően kényelmesen tartja a horogot a kézben, és nagyon pontosan lehet vele dobni. A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT10 kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós, így hosszú élettartammal rendelkezik, és a horgászoknak nem kell aggódniuk a horog eltörése vagy elhasználódása miatt.

Ezen felül, a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT10 speciális kialakításának köszönhetően nagyon hatékonyan lehet a halakat megfogni vele. A horog egy speciális hegyi kialakítással rendelkezik, amelynek köszönhetően rendkívül hatékonyan lehet a halakat megfogni. A horog egy másik nagy előnye az, hogy nagyon könnyű, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a súly miatt, amely megnehezíti a dobást vagy a horgászatot.

Összességében, a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT10 egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amely a horgászok számára kínál egy könnyű, hatékony és kényelmes megoldást a keszegfogás során. A horog könnyen használható, és kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Ha egy hatékony és megbízható horogot keresel, akkor a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT10 az ideális választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák