CRALUSSO HOROG SODE LIGHT12

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-46600-012
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 12

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46600-012
Kiszerelés: 16 db/csomag
Méret: 12
Szín: Szürke
Változat: Szakállas
Cralusso Sose Light horog

A Cralusso kínálatának egyik legsokoldalúbban használható horog típusa a Sode Light horog. Japánban készült horgot a szakemberek úgy tervezték, hogy a különleges edzési technológiának köszönhetően, vékony, könnyű szára ellenére is erős legyen.  Kisebb méretű horgai, vékony száruk miatt szúnyoglárvás, csontis, finomszerelékes keszeg  és pontyhorgászathoz, valamint rablóhalas, horgászathoz is ajánlott. Maximális terhelés elérését követően jellemzően kihajoljon.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT12 egy rendkívül hatékony horgászati eszköz, amely megkönnyíti a horgászatot és növeli a halak fogásának esélyét. Ez a termék a CRALUSSO márkájú horog-forgó kategóriába tartozik, és kifejezetten a keszegfogásra lett kifejlesztve.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT12 egy könnyű és tartós horog, amely egyedi kialakítása miatt rendkívül hatékony a keszegfogásban. A horog kialakításának köszönhetően a halak sokkal nehezebben tudnak kiszabadulni, így a fogások száma és minősége is javul.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT12 mérete 12-es, ami azt jelenti, hogy a horog átmérője nagyon finom, és ezáltal a halak számára kevésbé észrevehető, így könnyebben becsapják őket. Emellett a horog súlya is nagyon könnyű, mindössze 0,08 gramm, így a halak számára kevésbé észrevehető, és könnyebben becsapható.

Az egyik legnagyobb előnye a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT12-nek az, hogy kifejezetten a keszegfogásra lett kifejlesztve. A horog kialakítása és méretei a keszegfogásra optimalizáltak, így a horgászok sokkal nagyobb eséllyel fognak keszeget ezzel a horoggal.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT12 további előnye, hogy rendkívül tartós és kopásálló. Az anyag, amiből készült, nagyon erős és rugalmas, így nem fog gyorsan elhasználódni vagy eltörni.

Összességében a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT12 egy nagyon hatékony és megbízható horgászeszköz, amely segíti a horgászokat a keszegfogásban. A horog könnyű és tartós, optimális méretű a keszegfogáshoz, és egyedi kialakítása miatt a fogások száma és minősége is javul. Ha szereted a keszegfogást, akkor ezt a horog-forgót mindenképpen érdemes kipróbálni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák