CRALUSSO HOROG SODE LIGHT14

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46600-014
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 14

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46600-014
Kiszerelés: 16 db/csomag
Méret: 14
Szín: Szürke
Változat: Szakállas
Cralusso Sose Light horog

A Cralusso kínálatának egyik legsokoldalúbban használható horog típusa a Sode Light horog. Japánban készült horgot a szakemberek úgy tervezték, hogy a különleges edzési technológiának köszönhetően, vékony, könnyű szára ellenére is erős legyen.  Kisebb méretű horgai, vékony száruk miatt szúnyoglárvás, csontis, finomszerelékes keszeg  és pontyhorgászathoz, valamint rablóhalas, horgászathoz is ajánlott. Maximális terhelés elérését követően jellemzően kihajoljon.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT14 egy olyan termék, amelyet minden horgász imádni fog. Ez a horog kifejezetten a keszegek fogására lett kialakítva, és olyan kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hatékonyságot.

A horog mérete 14, ami azt jelenti, hogy kis- és közepes méretű keszegek fogására alkalmas. A horgászok, akik szeretnének nagyobb halakat fogni, más méretű horogokat is választhatnak a CRALUSSO kínálatából.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a horognak az, hogy nagyon könnyű. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a nehéz felszerelés miatt, amikor hosszabb ideig tartózkodnak a vízparton. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és ellenállást biztosítanak a vízben történő használat során. A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT14 horgokat a CRALUSSO mérnökei kifejezetten a keszegek fogására tervezték, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a horogok hatékonyan működnek.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT14 horogok kiváló minőségű acélból készültek, amelyek ellenállnak a rozsdásodásnak és a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a horgászok hosszú időn keresztül használhatják ezt a horogot anélkül, hogy aggódnának a minőség és a hatékonyság csökkenése miatt.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT14 horogok nagyon élesek és könnyen behatolnak a halak szájába. Ez nagyon fontos a sikeres fogás érdekében, mivel a keszegek nagyon érzékeny szájszerkezettel rendelkeznek. A horog élessége és a tartóssága garantálja a sikeres fogást.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT14 horogok hihetetlenül könnyen használhatók. A horgászok könnyen és gyorsan cserélhetik ki a horogokat, így nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy a halak elmenekülnek, míg ők cserélik a horogot. A horogok könnyen és gyorsan cserélhetők, így a horgászok folyamatosan foghatnak halakat.

Összességében a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT14 egy fantasztikus termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A horog könnyű, tartós és hatékony, és nagyon könnyen használható. A horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT14 horogokkal sikeresen fogják a keszegeket.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák