CRALUSSO HOROG SODE LIGHT16

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46600-016
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 16

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46600-016
Kiszerelés: 14 db/csomag
Méret: 16
Szín: Szürke
Változat: Szakállas
Cralusso Sose Light horog

A Cralusso kínálatának egyik legsokoldalúbban használható horog típusa a Sode Light horog. Japánban készült horgot a szakemberek úgy tervezték, hogy a különleges edzési technológiának köszönhetően, vékony, könnyű szára ellenére is erős legyen.  Kisebb méretű horgai, vékony száruk miatt szúnyoglárvás, csontis, finomszerelékes keszeg  és pontyhorgászathoz, valamint rablóhalas, horgászathoz is ajánlott. Maximális terhelés elérését követően jellemzően kihajoljon.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT16 egy olyan termék, amelyet a horgászok imádni fognak. Ez a könnyű, de erős horog olyan tervezéssel készült, hogy akár a legfinomabb csalikat is biztonságosan rögzíti. A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT16 egy igazán kiváló választás minden olyan horgász számára, aki kisebb halakra vadászik. A termék mérete 16, ami azt jelenti, hogy a horog átmérője körülbelül 0,18 mm, és a szára hossza körülbelül 14 mm.

Az egyik legnagyobb előnye a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT16-nak a kiváló minőségű anyagok, amelyekből készült. A horog rozsdamentes acélból készült, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és nem rozsdásodik el akkor sem, ha sokáig használjuk. A horog kiváló minőségű, éles hegye pedig biztosítja, hogy a halakat ne csak megragadjuk, hanem tartósan is rögzítsük őket.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT16 készítése során az a cél volt, hogy a horog könnyebb legyen, mint a hagyományos horogok. A kisebb tömeg azt jelenti, hogy a horgász könnyebben tudja mozgatni a horogot, és így gyorsabb és hatékonyabb halászati eredményeket érhet el. Emellett, a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT16 rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy a horog nem törik el könnyen, még akkor sem, ha nagyobb halakat akarunk fogni vele.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT16 kiváló választás minden olyan horgász számára, aki szereti a finom halászatot, és kisebb halakra vadászik. A termék könnyű, de erős és tartós, így biztosan nem fog csalódást okozni a horgászoknak. A horog kiváló minősége és élessége biztosítja, hogy a halakat megragadjuk, és tartósan rögzítsük őket, míg a rugalmassága lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele. Ha minőségi terméket keresel, amely biztosan megfelel az elvárásaidnak, akkor a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT16 a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák