CRALUSSO HOROG SODE LIGHT18

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46600-018
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 18

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46600-018
Kiszerelés: 14 db/csomag
Méret: 18
Szín: Szürke
Változat: Szakállas
Cralusso Sose Light horog

A Cralusso kínálatának egyik legsokoldalúbban használható horog típusa a Sode Light horog. Japánban készült horgot a szakemberek úgy tervezték, hogy a különleges edzési technológiának köszönhetően, vékony, könnyű szára ellenére is erős legyen.  Kisebb méretű horgai, vékony száruk miatt szúnyoglárvás, csontis, finomszerelékes keszeg  és pontyhorgászathoz, valamint rablóhalas, horgászathoz is ajánlott. Maximális terhelés elérését követően jellemzően kihajoljon.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT18 egy olyan kiváló minőségű horog, amely kifejezetten a keszegezéshez lett tervezve. Az ilyen horgokat általában azonosítják a finomabb szerelékekkel, így a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT18 egy olyan horog, amely kiválóan alkalmas keszegezésre, kiváló minőségű kivitelezéssel és kiváló teljesítménnyel.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT18 egy nagyon könnyű és vékony horog, amely kiválóan alkalmas a keszegezésre. A horog mérete 18-as, ami azt jelenti, hogy rendkívül finom és kisméretű, így a keszegek nem fognak észrevenni semmi gyanúsat, amikor az etetésben található csalit veszik fel. A horog készítése során a CRALUSSO szakértői kiváló minőségű anyagokat használtak, amelyek biztosítják a horog tartósságát és megbízhatóságát.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT18 tökéletesen alkalmas a különböző körülmények közötti horgászatra, beleértve az áramvízben és a nyugodt vizekben történő horgászatot is. A horog kiváló teljesítményt nyújt minden horgász számára, és segít abban, hogy a keszegek gyorsan és hatékonyan megfoghatóak legyenek.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT18 minden horgász számára ideális, aki a keszegezéshez keres egy magas minőségű horogot. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és garantálja a tartósságot és megbízhatóságot. A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT18 egy olyan termék, amely biztosítja a horgászok számára a kiváló minőségű és hatékony keszegezést.

Ha valóban hatékony keszegezésre vágyik, és egy olyan horogra van szüksége, amely kiváló minőségű és megbízható, akkor a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT18 az Önnek való termék. Ez a horog a horgászok számára készült, és azoknak, akik a keszegezéshez keresnek egy kiváló minőségű horogot. A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT18 egy olyan termék, amely garantálja a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a tartósságot minden horgász számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák