CRALUSSO HOROG SODE LIGHT8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46600-008
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46600-008
Kiszerelés: 16 db/csomag
Méret: 8
Szín: Szürke
Változat: Szakállas
Cralusso Sose Light horog

A Cralusso kínálatának egyik legsokoldalúbban használható horog típusa a Sode Light horog. Japánban készült horgot a szakemberek úgy tervezték, hogy a különleges edzési technológiának köszönhetően, vékony, könnyű szára ellenére is erős legyen.  Kisebb méretű horgai, vékony száruk miatt szúnyoglárvás, csontis, finomszerelékes keszeg  és pontyhorgászathoz, valamint rablóhalas, horgászathoz is ajánlott. Maximális terhelés elérését követően jellemzően kihajoljon.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT8 egy olyan magas minőségű horgászhorog, amely speciálisan a keszegezéshez lett kifejlesztve. A CRALUSSO márka a horgászat világában az egyik vezető márka, amelyet a legtöbb profi horgász is használ. A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT8 kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A termék előnyei között szerepel az, hogy a horgászok könnyedén tudnak vele dolgozni a vízben, mivel rendkívül könnyű. A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT8 rendkívül éles, ami azt jelenti, hogy a horog könnyen belemenik a hal szájába, és nem okoz felesleges sérülést a halnak. Az éles horog segít a horgászoknak abban, hogy több halat fogjanak, és kevesebb időt töltsenek a vízben.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT8 mérete 8-as, amely a keszegezéshez ideális. A horog mérete nem túl nagy, ezért a kisebb halakat is könnyedén lehet vele fogni. A horog anyaga rozsdamentes acél, ami azt jelenti, hogy a horog nem fog elrozsdásodni és hosszú ideig használható marad.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT8 egy forgóval is rendelkezik, amely segít abban, hogy a hal könnyebben elkapja a csalit. A forgó megakadályozza a zsinór összegabalyodását, ami azt jelenti, hogy a horgászok kevesebb időt fognak eltölteni azzal, hogy kibogozzák a zsinórt.

A CRALUSSO HOROG SODE LIGHT8 a horgászok számára egy kiváló választás, ha keszeget akarnak fogni. A horog könnyű, tartós és megbízható, amelyek mind olyan tulajdonságok, amelyeket a horgászok keresnek egy horogban. A CRALUSSO márka horgásztermékei között nagyon jó minőségű termékeket találunk, és a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT8 sem kivétel. A termék ára megfizethető, és a horgászok számára könnyen elérhető. Ha keszeget akarsz fogni, akkor a CRALUSSO HOROG SODE LIGHT8 egy olyan termék, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák