CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES14

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46604-014
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 14

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46604-014
Kiszerelés: 12 db
Méret: 14
Szín: Sötétbronz
Ez a füles kiképzésű Japán gyártású nemesacél UMI TANGO horog, méretéhez képest viszonylag vékony szárral készült nagyon kedvelt típus. Könnyűszerelékes ponty és feeder horgászathoz ajánljuk, tűzött és fűzött csalihoz egyaránt használható. Ragadós hegye és a tesztben nyújtott eredményei alapján egy vékony húsú, rugalmas, megbízható horgot készítettek a szakemberek.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES14 egy olyan horgászati termék, amelyet a legjobb minőségű anyagokból készítettek, hogy a horgászok számára a legjobb élményt nyújtsa. A termék 14-es méretű, és azonnal felhívja magára a figyelmet az innovatív tervezésével és a kiváló minőségű anyagokkal.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES14 készítésekor a tervezők azt a célt tűzték ki, hogy olyan terméket hozzanak létre, amely megfelel a horgászok igényeinek, mind az érzékenység, mind pedig a tartósság szempontjából. Ez a termék kiválóan alkalmas a keszegezéshez, de használható a pontyozáshoz is.

A termék előnyei közé tartozik a nagy pontosságú tervezés, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan megjósolják a halak viselkedését. Az érzékenysége miatt a horgászok könnyen észreveszik a halak aktivitását, és időben reagálhatnak. A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES14 tartós anyagokból készült, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a termék hosszú évekig használható.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES14 termék könnyen kezelhető, és a horgászoknak nem kell aggódniuk a horgok eltörlődése miatt, mivel a termék megfelelően rögzíti a horogcsalit. A horgászoknak nem kell aggódniuk a halak elszabadulása miatt sem, mivel a termék megbízhatóan tartja a halat a horogon.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES14 magassága 16,5 mm, a szélessége pedig 11,5 mm. A termék súlya mindössze 0,12 gramm, ami azt jelenti, hogy a horgászok kényelmesen használhatják a terméket anélkül, hogy megterhelnék a horgászfelszerelésüket.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES14 termék egy igazi mesteri darab, amely tökéletesen megfelel a horgászok igényeinek. A termék előnyei közé tartozik a nagy pontosságú tervezés, a kiváló minőségű anyagok, a tartósság és az egyszerű használat. Ha olyan terméket keresel, amely lehetővé teszi, hogy a horgászatodat magasabb szintre emeld, akkor a CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES14 a megfelelő választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák