CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES16

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46604-016
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 16

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46604-016
Kiszerelés: 12 db
Méret: 16
Szín: Sötétbronz
Ez a füles kiképzésű Japán gyártású nemesacél UMI TANGO horog, méretéhez képest viszonylag vékony szárral készült nagyon kedvelt típus. Könnyűszerelékes ponty és feeder horgászathoz ajánljuk, tűzött és fűzött csalihoz egyaránt használható. Ragadós hegye és a tesztben nyújtott eredményei alapján egy vékony húsú, rugalmas, megbízható horgot készítettek a szakemberek.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES16 egy kiváló minőségű horgászcikk, amely a legjobb eredmények eléréséhez készült. Ez a horog a CRALUSSO márkától van, amely híres a magas minőségű horgászcikkeitől, így biztos lehet abban, hogy a termék tartós és megbízható.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES16 kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a horgászat sikerét. A horog különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a csalit a lehető legtermészetesebb módon mozgassa, így növelve a halak csalira való reagálását. Az UMI TANGO FÜLES16 horognak köszönhetően a halak könnyen és biztonságosan akaszthatók fel, így a horgászat még élvezetesebbé válik.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES16 méretei kiválóan megfelelnek a keszegezéshez. A horog mérete 16-os, ami azt jelenti, hogy a horog átmérője 0,25 mm, hossza pedig 20 mm. Ennek a méretnek köszönhetően a horog alkalmas a kisebb és a nagyobb méretű keszegek fogására is.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES16 további nagyszerű előnye, hogy könnyen használható és sokoldalú. A horognak köszönhetően a horgászok könnyedén készíthetnek egyéni szerelékeket, amelyek megfelelnek a saját igényeiknek és a körülményeknek. A horog a forgóval kombinálva még hatékonyabbá teszi a horgászatot.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES16 egy kiváló minőségű horgászcikk, amely biztosítja a sikeres horgászatot. A CRALUSSO márkától származó termék garantáltan tartós és megbízható, így biztos lehet abban, hogy évekig használhatja majd. Ha a horgászat a szenvedélye, akkor a CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES16 lesz az élete része!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák