CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46604-006
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46604-006
Kiszerelés: 10 db
Méret: 6
Szín: Sötétbronz
Ez a füles kiképzésű Japán gyártású nemesacél UMI TANGO horog, méretéhez képest viszonylag vékony szárral készült nagyon kedvelt típus. Könnyűszerelékes ponty és feeder horgászathoz ajánljuk, tűzött és fűzött csalihoz egyaránt használható. Ragadós hegye és a tesztben nyújtott eredményei alapján egy vékony húsú, rugalmas, megbízható horgot készítettek a szakemberek.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES6 egy olyan horgászcikk, amely a legújabb technológiákat alkalmazza a jobb eredmények eléréséhez. A CRALUSSO márka horgásztermékei világszerte elismertek a minőségük és a hatékonyságuk miatt, és ez a termék sem kivétel.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES6 egy különleges fejlesztés, amely a horgászok számára kínálja a legjobb megoldást. Az egyik nagy előnye ennek a terméknek a kialakítása, mivel a horog egy füllel van ellátva. Ez a fül lehetővé teszi a horog könnyű használatát és a hatékonyabb halak befogását.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES6 tartós, minőségi anyagokból készül. A horgok alapja erősített acél, míg a fül és a forgó rész rozsdamentes acélból készül. Minden egyes horog részletesen megmunkált, így minden egyes darab kiegyensúlyozott és nagyon hatékony.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES6 mérete 6-os, ami ideális a keszegfogáshoz. Az általános méret 15 mm x 10 mm x 5 mm, így minden horgász könnyen használhatja.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES6 nagyon sokoldalú termék, amelyet minden horgász használhat. Ez a horog ideális a keszegek és más kisebb halak fogásához. A fül nagyon hasznos lehet, ha a horogot a csalitartóba kell rögzíteni, vagy ha a horogot a zsinórhoz kell erősíteni.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES6 kiváló minőségű, tartós és nagyon hatékony horgászcikk. A fül nagyon hasznos lehet, és a horog mérete ideális a keszegfogáshoz. Ez a termék ideális választás minden horgász számára, aki hatékonyan szeretne halat fogni. Próbáld ki, és garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák