CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46604-008
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46604-008
Kiszerelés: 11 db
Méret: 8
Szín: Sötétbronz
Ez a füles kiképzésű Japán gyártású nemesacél UMI TANGO horog, méretéhez képest viszonylag vékony szárral készült nagyon kedvelt típus. Könnyűszerelékes ponty és feeder horgászathoz ajánljuk, tűzött és fűzött csalihoz egyaránt használható. Ragadós hegye és a tesztben nyújtott eredményei alapján egy vékony húsú, rugalmas, megbízható horgot készítettek a szakemberek.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES8 egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a horog kifejezetten a keszegek fogására alkalmas, amelyeket sok horgász nagyon nehézkesnek talál. Azonban ezzel a horoggal könnyedén meglehetősen nagy darabokat is kifoghatunk.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES8 egy nagyon különleges termék, amelyet a CRALUSSO szakemberei fejlesztettek ki, és több évtizedes tapasztalatukat ötvözték a termékben. A horog maga nagyon tartós és erős, ami azt jelenti, hogy még a legnagyobb kihívásokkal is könnyedén megbirkózik.

A horog méretei is nagyon előnyösek. A fül mérete 8-as, ami azt jelenti, hogy a horog nagyon jól illeszkedik a horgászbotunkhoz, és kényelmesen használhatjuk. A horog maga is elég nagy ahhoz, hogy könnyen a keszeg szájába illeszkedjen, de elég kicsi ahhoz, hogy a hal ne érezze nagyon élesnek.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES8-nak van egy másik nagyon fontos előnye is. Ez a horog forog, ami azt jelenti, hogy a halat nem csak a horog szájában kapjuk el, hanem a száján kívül is. Ez nagyon hasznos lehet, különösen akkor, ha a hal nagyobb, és nehezen tudjuk kiemelni a vízből.

A horog kialakítása is nagyon speciális. A CRALUSSO szakemberei egy olyan horogot terveztek, amelynek van egy kis mélyedése a hegyénél. Ez a mélyedés azt jelenti, hogy a horog könnyebben tud belemenni a hal szájába, és sokkal hatékonyabbá teszi a fogást.

A CRALUSSO HOROG UMI TANGO FÜLES8 tehát egy nagyon hasznos és különleges termék, amely könnyedén megkönnyíti a keszegek fogását. A horog nagyon tartós és erős, a méretei megfelelőek és a kialakítása is nagyon különleges. Ha tehát egy hatékony keszegező horogot szeretnél, akkor mindenképpen ajánljuk ezt a terméket.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák