CRALUSSO SODE LIGHT 2-

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46600-002
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2
670 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46600-002
Kiszerelés: 14 db/csomag
Méret: 2
Szín: Szürke
Változat: Szakállas
Cralusso Sose Light horog

A Cralusso kínálatának egyik legsokoldalúbban használható horog típusa a Sode Light horog. Japánban készült horgot a szakemberek úgy tervezték, hogy a különleges edzési technológiának köszönhetően, vékony, könnyű szára ellenére is erős legyen.  Kisebb méretű horgai, vékony száruk miatt szúnyoglárvás, csontis, finomszerelékes keszeg  és pontyhorgászathoz, valamint rablóhalas, horgászathoz is ajánlott. Maximális terhelés elérését követően jellemzően kihajoljon.

A CRALUSSO SODE LIGHT 2- egy olyan horgászfelszerelés, amelynek kiváló minőségű anyagai és kialakítása garantálja a sikeres horgászat élményét. Ez a termék a CRALUSSO márkájú keszegező horogok közül való, amelyeket kifejezetten a keszegezésre terveztek. A CRALUSSO SODE LIGHT 2- a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy a horgászok számára a lehető legjobb tapasztalatot nyújtsa.

A CRALUSSO SODE LIGHT 2- egy kiváló minőségű horgászati felszerelés, amely megfelel az összes horgászati igénynek. A termék kialakítása kiváló minőségű, ami garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. A CRALUSSO SODE LIGHT 2- egy 25 darabból álló készlet, amely tartalmaz egy kiváló minőségű horogtartót és egy forgót is, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén rögzítsék a horogot, és egyszerűen forgathassák azt a hal bekapása esetén.

A CRALUSSO SODE LIGHT 2- horgok kialakítása kifejezetten a keszegezésre lett tervezve. Azok a horgászok, akik szeretik a keszegezést, biztosan tudják, hogy a keszeg halak nagyon óvatosak, és nagyon nehéz őket megfogni. A CRALUSSO SODE LIGHT 2- horgok azonban kiváló minőségűek, és könnyen beleszúrhatóak a halak szájába, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és gyorsan megfogják a keszegeket.

A CRALUSSO SODE LIGHT 2- horgok mérete ideális a keszegezéshez. A termék mérete 14-es, ami a legjobb méret a keszegek számára. A keszegek általában kisebb halak, így a kisebb méretű horog jelentősen növeli a sikeres horogra történő halak számát.

A CRALUSSO SODE LIGHT 2- horgok kiváló minőségű acélból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. A horogok rendkívül élesek, így azonnal bele tudnak szúrni a halak szájába, és biztosítani tudják a horgászok számára a sikeres halászatot.

Összességében, a CRALUSSO SODE LIGHT 2- egy kiváló minőségű horgászati felszerelés, amely ideális a keszegezéshez. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül éles horogokat tartalmaz, amelyek könnyen beleszúrhatóak a halak szájába. A termék mérete ideális a keszegek számára, és garantálja a sikeres halászat élményét. Ha keres egy kiváló minőségű horgászfelszerelést a keszegezéshez, akkor a CRALUSSO SODE LIGHT 2- tökéletes választás lehet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák