CRALUSSO SODE LIGHT 4-

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46600-004
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46600-004
Kiszerelés: 14 db/csomag
Méret: 4
Szín: Szürke
Változat: Szakállas
Cralusso Sose Light horog

A Cralusso kínálatának egyik legsokoldalúbban használható horog típusa a Sode Light horog. Japánban készült horgot a szakemberek úgy tervezték, hogy a különleges edzési technológiának köszönhetően, vékony, könnyű szára ellenére is erős legyen.  Kisebb méretű horgai, vékony száruk miatt szúnyoglárvás, csontis, finomszerelékes keszeg  és pontyhorgászathoz, valamint rablóhalas, horgászathoz is ajánlott. Maximális terhelés elérését követően jellemzően kihajoljon.

A CRALUSSO SODE LIGHT 4- egy valódi kincs a horgászok számára, akik a keszegezésben szeretnének jobb eredményeket elérni. Ez az erős és tartós horog a CRALUSSO márkára jellemző minőséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy bármilyen körülmények között megbízhatóan használják.

A CRALUSSO SODE LIGHT 4- egy rendkívül könnyű horog, amely mégis elég erős ahhoz, hogy elbírja a nagyobb halakat is. A horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors cserélését, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy a horogjuk nem lesz megfelelő méretű vagy erősítésű a keszegfogáshoz.

A CRALUSSO SODE LIGHT 4- 0,12 mm átmérőjű és 4-es méretű, így ideális a kisebb és közepes méretű keszegek fogására. A horog formája és mérete a keszegek számára vonzóvá teszi, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a lehető legtöbb halat fogjanak.

Ez a horog nagy előnye, hogy rendkívül tartós és ellenálló. A CRALUSSO SODE LIGHT 4- horogot különösen a nehéz körülmények között horgászóknak ajánljuk, akiknek a horogjuknak keményen kell dolgoznia.

A CRALUSSO SODE LIGHT 4- horog egyedülálló tulajdonsága, hogy a horgászok számára rendkívül könnyű és gyors csere lehetőséget kínál. A horog cseréje nagyon fontos a keszegezés során, mivel különböző méretű és erősségű horogokat kell használni a különböző méretű keszegek fogásához. A CRALUSSO SODE LIGHT 4- horog praktikus kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és egyszerűen cseréljék ki a horogot, így egyetlen percet sem kell pazarolniuk a keszegezés során.

Összességében a CRALUSSO SODE LIGHT 4- horog egy nagyszerű választás a keszegezéshez. A horog erős, tartós és könnyű, így a horgászok számára a lehető legjobb eredményeket biztosítja. Ha a keszegek fogása a célod, akkor a CRALUSSO SODE LIGHT 4- horog a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák