CRALUSSO SODE LIGHT 6-

Külső raktáron
Cikkszám: EF-46600-006
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

710 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 46600-006
Kiszerelés: 14 db/csomag
Méret: 6
Szín: Szürke
Változat: Szakállas
Cralusso Sose Light horog

A Cralusso kínálatának egyik legsokoldalúbban használható horog típusa a Sode Light horog. Japánban készült horgot a szakemberek úgy tervezték, hogy a különleges edzési technológiának köszönhetően, vékony, könnyű szára ellenére is erős legyen.  Kisebb méretű horgai, vékony száruk miatt szúnyoglárvás, csontis, finomszerelékes keszeg  és pontyhorgászathoz, valamint rablóhalas, horgászathoz is ajánlott. Maximális terhelés elérését követően jellemzően kihajoljon.

A CRALUSSO SODE LIGHT 6- egy nagyon hatékony és praktikus eszköz a horgászok számára, akik szeretnének hatékonyabban és könnyebben horgászni. Ez a termék kifejezetten a keszegező horgászat céljaira lett kifejlesztve, így ideális választás minden olyan horgásznak, aki szeretne sikeresen horgászni.

A CRALUSSO SODE LIGHT 6- rendkívül könnyű, így a horgászok számára nagyon kényelmes használni. Ez a termék minden olyan jellegzetességgel rendelkezik, amelyekkel a horgászok hatékonyabbá és eredményesebbé tehetik a keszegező horgászatot. Az elsődleges előnye, hogy a CRALUSSO SODE LIGHT 6- egy nagyon erős és tartós termék, amely garantálja a hosszú élettartamot, így a horgászok hosszú ideig élvezhetik ezt a terméket.

A CRALUSSO SODE LIGHT 6- mérete 6-os, ami azt jelenti, hogy ideális méretű a keszegező horgászathoz. A termék mérete 10 darabot tartalmaz, így a horgászok hosszabb ideig használhatják ezt a terméket. A CRALUSSO SODE LIGHT 6- nagyon könnyű súlyú, így a horgászok könnyen és gyorsan használhatják a terméket, ami nagyon fontos a keszegező horgászat során.

A CRALUSSO SODE LIGHT 6- egy nagyon hatékony eszköz a keszegező horgászathoz. A termék mérete és súlya lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és gyorsan használják a terméket. A CRALUSSO SODE LIGHT 6- nagyon erős és tartós termék, amely garantálja a hosszú élettartamot, így a horgászok hosszú ideig élvezhetik ezt a terméket. A keszegező horgászok számára a CRALUSSO SODE LIGHT 6- egy nagyon fontos eszköz, amely segít nekik abban, hogy sikeresebbek legyenek a horgászat során.

A CRALUSSO SODE LIGHT 6- egy olyan termék, amely segít a horgászoknak abban, hogy sikeresebbek legyenek a keszegező horgászat során. A termék kiváló minőségű és nagyon hatékony, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a CRALUSSO SODE LIGHT 6- segítségével sikeresebbek lesznek a horgászat során. A termék mérete 6-os, ami ideális méret a keszegező horgászathoz. Ezek az előnyök mind azt mutatják, hogy a CRALUSSO SODE LIGHT 6- egy nagyon fontos és hatékony eszköz a keszegező horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák