DRENNAN HOROG SPECIMEN 12 BRONZE 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41515-012
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 12

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nagyméretű halak kifogásához ideális, bronzszínű, hosszú szárú, erős,finom szálkás füles horog.
Cikkszám: 41515-012
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 12
Szín: Bronz

Nagyméretű halak kifogásához ideális, kémiai élezésű, bronzszínű, közepes szárú, erős, vastag húsú, finom szakállas, füles horog. Tavakon, folyóvízben, kedvezőtlen viszonyok között egyaránt használható erős, megbízható horog, nem kell tartani attól, hogy a hal lecsúszik róla. Nagy halakhoz, erős botra tervezték. Élőcsalival, kukoricával, pufival használható.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 12 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amelyet a DRENNAN márka kínál a horgászoknak. A termék kiváló minőségű, ami azt jelenti, hogy tartós és megbízható, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig használhatja majd.

A termék előnyei közé tartozik, hogy a horog speciálisan kialakított keszegező horog, amely kiválóan alkalmas a halak horogra akasztására. A bronzból készült horog különösen ellenálló és tartós, így nem kell aggódnia a rozsdásodás miatt. A 12-es méretű horog ideális a nagyobb halak horogra akasztásához, és kiválóan alkalmazható az édesvízi horgászatban.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 12 BRONZE 10DB/CS a horgászok számára készült, és számos előnyt kínál számukra. A termék könnyen használható, és kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehet benne, hogy nagyszerű teljesítményt nyújt majd a vízben.

A termék mérete 12, ami azt jelenti, hogy a horog átmérője 0,53 mm, és a horog hossza 22,6 mm. A horog kiválóan alkalmazható a keszeg, a ponty és más édesvízi halak horogra akasztásához.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN 12 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amelyet mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok használhatnak. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és kiváló minőségű teljesítményt nyújt a vízben. A termék könnyen használható, és kiválóan alkalmazható az édesvízi horgászatban. A termék rendkívül tartós, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig használhatja majd. Ha keres egy megbízható és hatékony horgászati eszközt, akkor a DRENNAN HOROG SPECIMEN 12 BRONZE 10DB/CS a tökéletes választás az Ön számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák