DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 12 GOLD 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41514-012
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 12

950 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41514-012
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 12
Szín: Arany
Változat: Szakáll nélküli
Drennan Specimen Barbless Sweetcorn horog

Mint elnevezése utal rá, ezt az aranyszínű, közepesen hosszú szárú, füles horgot a puha csemegekukoricával való horgászathoz ajánlott használni.

Jól terhelhető, kiváló minőségű anyag plusz hegy jellemzi, mely garantálja a jó akadóképességet.

Nagyobb, óvatos halak kifogásához is ideális választás, plusz szakáll nélküli mivoltából, telepített tavakra is szuper választást ad, ha egy finom feederezés a cél.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 12 GOLD 10DB/CS egy kiemelkedő minőségű horgászati termék a DRENNAN márkától. Ez a termék kifejezetten a horgászok számára készült, akik készen állnak arra, hogy a következő horgászatukat a legmagasabb szintre emeljék.

Ez a horog mérete 12, ami azt jelenti, hogy a mérete kisebb, mint a legtöbb keszegező horog, ami különösen hasznos lehet azoknak a horgászoknak, akik kisebb halakat akarnak megfogni. Az ilyen méretű horog általában nagyon hatékony a keszeg és a pontyfélék horgászatánál.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 12 GOLD 10DB/CS egy igazán kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára sok előnnyel jár. Az aranyszínű bevonat nem csak a horog stílusos megjelenését adja, hanem védelmet is nyújt a rozsdától és más károsodásoktól. Az arany színű horog további előnye, hogy vonzza a halak figyelmét, így nagyobb eséllyel fogjuk meg a kívánt halakat.

A horog speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy biztonságosan rögzítse az etetőanyagot, anélkül, hogy a halak könnyedén eltávolítanák azt. Ez nagyon fontos azoknak a horgászoknak, akik hosszabb ideig akarnak horgászni, mert így az etetőanyag hatékonyabban vonzza a halakat.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 12 GOLD 10DB/CS egy nagyszerű választás minden horgász számára, akik az igényességet és a minőséget keresik. Az arany színű horog nem csak stílusos és vonzó, hanem nagyon praktikus is, mivel a rozsda elleni védelem mellett fogható vele a kívánt halak nagyobb száma is.

Összességében, a DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 12 GOLD 10DB/CS egy kiváló minőségű és hatékony horog, amely a legjobb választás minden olyan horgász számára, aki a legmagasabb szinten akarja horgászni. Ez a termék biztonságosan rögzíti az etetőanyagot, vonzza a halak figyelmét, és praktikus védelmet nyújt a rozsdától és más károsodásoktól. Ne habozz, próbáld ki te is ezt a fantasztikus horgászati terméket, és élvezd a sikeres horgászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák