DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 14 GOLD 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41514-014
Gyártó: DRENNAN
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 14

950 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41514-014
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 14
Szín: Arany
Változat: Szakáll nélküli
Drennan Specimen Barbless Sweetcorn horog

Mint elnevezése utal rá, ezt az aranyszínű, közepesen hosszú szárú, füles horgot a puha csemegekukoricával való horgászathoz ajánlott használni.

Jól terhelhető, kiváló minőségű anyag plusz hegy jellemzi, mely garantálja a jó akadóképességet.

Nagyobb, óvatos halak kifogásához is ideális választás, plusz szakáll nélküli mivoltából, telepített tavakra is szuper választást ad, ha egy finom feederezés a cél.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 14 GOLD 10DB/CS egy fantasztikus választás azok számára, akik szenvedélyesen szeretnek horgászni. Ez a termék a DRENNAN márkája alatt készült, amely híres a minőségi horgok és halászati kiegészítők előállításáról. Az ilyen típusú horgokat a legjobb horgászok használják világszerte, és a DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 14 GOLD 10DB/CS nem kivétel.

A termék előnyei között található az a tény, hogy a legjobb minőségű anyagokból készült. A horgok aranyozott felülete segít abban, hogy a halak ne vegyék észre a horgot, így sokkal könnyebben lehet belemártani őket a csaliba. A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 14 GOLD 10DB/CS horgok hosszú élettartammal rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy sokáig élvezheted majd azokat.

Ezenkívül a DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 14 GOLD 10DB/CS horgok kiválóan alkalmasak a keszeg és hasonló halak fogására. A speciális sweetcorn forma lehetővé teszi, hogy könnyedén fel tudjuk húzni a csalit, és a horgok további biztosítják, hogy a halak ne szabaduljanak meg a horogból.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 14 GOLD 10DB/CS horgok mérete 14, ami azt jelenti, hogy nagyon kicsi és finom, ami ideális azoknak a horgászoknak, akiknek fontos a finom technikák alkalmazása. A termék 10 darabot tartalmaz, így elegendő lesz egy kis horgászcsomaghoz is.

A DRENNAN HOROG SPECIMEN SWEETCORN 14 GOLD 10DB/CS horgok kiváló minőségű termékek, amelyeket a legjobb minőségű anyagokból készítettek. A horgok aranyozott felülete segít abban, hogy a halak ne vegyék észre a horgot, így sokkal könnyebben lehet belemártani őket a csaliba. A sweetcorn forma lehetővé teszi, hogy könnyedén fel tudjuk húzni a csalit, és a horgok további biztosítják, hogy a halak ne szabaduljanak meg a horogból. A termék mérete 14, ami ideális azoknak a horgászoknak, akiknek fontos a finom technikák alkalmazása. A termék 10 darabot tartalmaz, így elegendő lesz egy kis horgászcsomaghoz is.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák